Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet boldogan élni coming...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet boldogan élni coming out nélkül?

Figyelt kérdés
A nyíltan meleg emberek annyival boldogabbnak tűnnek pedig azt hinném nekik sokkal nehezebb. 22 éves vagyok és azt hiszem minél idősebb leszek annál nehezebb lesz. Nem tudom, hogyan kellene csinálni. Annyira egyedül érzem magam.
2019. ápr. 3. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet, de nehezen. Bár én is túl vagyok rajta.

22f

2019. ápr. 3. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Coming out előtt is megvoltam, de amint kapcsolatom lett sokkal bonyolulabb volt a családban. Aztán megvolt a coming out és a helyére billentek a dolgok. Kicsit tartok tőle, hogy itt jó helyre is kell születni, a környezetnek olyannak kell lenni. 20f
2019. ápr. 3. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak szex érdekel akkor szerintem lehetséges. De egy kapcsolatot nagyon megterhel ha az egyik fél nem őszinte a családjához és nem mutatja be nekik mint a pasiját.
2019. ápr. 4. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet

Feltéve ha birod az egyedullétet es nem ismersz senkit

2019. ápr. 5. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!