Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mesélnél az első "coming...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnél az első "coming out"-odról?

Figyelt kérdés

Ki volt az, hány éves voltál, hogyan reagált? Kiknek mondtad még el utána? Volt, hogy megbántad, hogy elmondtad valakinek?

Vannak köztetek nyíltan melegek? Milyen úgy élni?

Azért kérdem, mert én még nem mondtam el senkinek és olyan távolinak tűnik, hogy akár a családomnak vagy a barátaimnak elmondjam... Ebben a magyar vidéki életben, szerintem tönkre tenné az életemet. Pedig nagyon fárasztó állandóan titkolózni.

2019. ápr. 1. 01:17
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Anyukamnak mondtam el eloszor. Jol reagalt. Az elejen ugyan nehany hetig nem beszeltunk utana errol (akkor ugyan mondta, hogy elfogadja ezt es hogy nyugodjak meg /sirtam akkor/, semmi nem valtozott es ilyenek), aztam utana is teljesen elfogadta, z exemet is bemutattam neki, stb.

17. szuletesnapom utan volt ez a pont.

Utana nagyjabol egy ev alatt mindenkinek elmondtam, akik kozel allnak hozzam, azota szerintem azok is tudjak, akik nem.

Milyen nyiltan melegkent elni?

Egyreszt megnyugtato.

Masreszt nagyon szabadnak erzem magam.

Semmi nem valtozott kb. Talan annyi, hogy konnyebb az ismerledes es jobban fel tudok oldodni masokkal, nem kell azon agyalnom, hogy nehogy kideruljon, stb.

2019. ápr. 1. 03:04
 2/4 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 1. 07:42
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
17 voltam, legjobb barátnőmnek mondtam el először. Nem tudom mi volt a reakciója, mert Messengeren mondtam el neki, de a későbbiekben nagyon támogató volt. Utána szép lassan mindenkinek elmondtam. A családtól kicsit tartottam, nekik nemrég, 20 évesen mondtam el, mindenki egész jól fogadta. Sokkal megnyugtatóbb így lenni, hogy nem kell kamuznom, hogy merre vagyok, illetve a későbbiekben is könnyebb, ha esetleg valakivel összejönnék (a szüleimnek az első kapcsolatom vége fele mondtam el, nem tudtam bemutatni)
2019. ápr. 1. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen suli után,szerettem anyám cuccait felvenni. Egyik nap jóval korábban jött haza,mint szokott és úgy talált... Elbeszélgettünk,és képes volt nekem is olyan fehérneműket venni ami nekem tetszett.Fiú voltam...
2019. ápr. 2. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!