Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám magam lesz*pni?
Figyelt kérdés
Milyen nyújtási gyakorlatokat csináljak és meddig, utána milyen pózba szopjam magam?2019. márc. 29. 14:04
1/15 anonim 

válasza:

Jason Voorhees szokott bemutatni ilyen nyújtási gyakorlatokat a kempingezőkön a Péntek 13 c. filmekben.
2/15 anonim 

válasza:

Megnöveszted a lőcsöd húsz centire. Könnyebb lesz.
3/15 anonim 

válasza:

Nem egyszerű és kényelmetlen. Vékonynak és hajlékonynak kell hozzá lenned.f.
4/15 anonim 

válasza:

Segit ha engedsz a kadba melegvizet, attol ellazulnak a hatizmok. Eltart 1-2 honapig mig tovig sikerul, de megeri. En imadom.
5/15 anonim 

válasza:

levágod a fas zod és a szádba dugod
6/15 anonim 

válasza:

A pasim is mindig le akarja szopni magát, de nem bírja. Ezért segítek neki és jól leszopom én.
7/15 anonim 

válasza:

feküdj a hátadra es gyertyába a fejed fölött tedd a lábades ugy eléred,ha hajlékony vagy.és a végén teleélvezem a szám..nyamii
8/15 anonim 

válasza:

Ne is álmodj róla!
Ahhoz már gyermekkorban nyújtani kell az izmokat.
9/15 anonim 

válasza:

Én be tudom kapni a makkom, de kényelmetlen póz, fájnak a bordáim és alig kapok levegőt. Kéz nélkül nem tudom magam csúcsra járatni, így fel is hagytam ezzel az egésszel. De ha nagyon szeretnéd akkor gyertyában engedd a lábaid a fejed mögé, szerintem így kerülhetsz a legközelebb hozzá, hogy elérd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!