Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért nem társasági...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért nem társasági emberek?

Figyelt kérdés

Olyan nehéz összehozni egy pár fős baráti társaságot, akikkel időnként például el lehet menni közösen wellnesezni, vagy hétvégén valaki lakásán közösen inni, társasozni, filmet nézni, kirándulni vagy más egyéb programokat szervezni időnként.

A melegek miért csak a dugásra mennek? Ennyiben ki is merülnek?

2019. márc. 28. 18:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Hat ezt en se ertem pedig jo lenne egy meleg tarsasag beszelgetni kozosen dolgokról
2019. márc. 28. 18:23
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Talan a kitaszitottsag erzese a melegseg miatt..

pedig igeny lenne a tarsasagra nekem is, de kicsit antiszoc vagyok

2019. márc. 28. 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Jártatok már melegbárban? Tele vannak társasági melegekkel
2019. márc. 28. 21:08
 4/14 A kérdező kommentje:

Vidéki vagyok megyeszékhelyen élek, szóval nem egy kis eldugott faluban.

Tudom, hogy van ilyen hely pesten, de csak ezért nem szeretnék felutazgatni.

Meg állandó baráti társaságot szeretnék.

2019. márc. 28. 22:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritka olyan barátot találni aki meleg és nem akarna szexelni..... nekem egy ilyen barátom van ,több nincs pedig megpróbáltam. Miután felajánlotta hogy mi lenne ha.... így inkább hagytam és az a baj több ilyen volt.
2019. márc. 29. 07:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert jobban szeretek egyedul lenni
2019. márc. 29. 08:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig ép az a jó, ha nem szegregálódunk. Vállaljuk nyíltan a másságunkat vegyes társaságban. A szerelmi életünk pedig magánügy, de ne legyen "elítélt, titkos" dolog. Én a szexuális irányultságot a hajszínhez hasonlónak tartom és ezt várom el másoktól is.

Talán egyszer eljön ez a világ.

2019. márc. 29. 09:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Melyik megyeszékhelyen élsz?

2019. márc. 29. 10:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Élnek társasági életet, de legtöbb társaság akiket itt ott látok, nekem kicsit életidegen (legtöbbjük affektálós feminin vállalhatatlan alak, vagy ijesztő fejű, vagy az ellentettje, vékony jóképű trendi). Én minden haveromat "szexből" ismertem meg, de sajnos ezek a haverságok el is koptak, mivel nem tudtunk a barátságunknak tartalmat adni. Meg sajnos nagyon szexcentrikus, meg -mániás vagyok, így az alábbi sorodat sajnos én így tudnám befejezni:

"hétvégén valaki lakásán közösen inni, társasozni, filmet nézni, közösen masztizni, orálozni"

Nekem sajnos még nehezebben megy a barátkozás, mint mondjuk a párkeresés. Én egyszerűen úgy érzem, nem tudok érdemben hozzájárulni egy baráti társasághoz, nem tudok eléggé hangulatember lenni, meg szimplán nem okoz örömöt a társaságban levés, ezért menekülnék mindig a szexbe, az oldja a feszkót, jobb mint a pia. Szóval ha nagyon nem találom a közös nevezőt egy társaságban, megesik, hogy csak a szexről tudok beszélni, meg vágynék arra, hogy egy közös sörözés közben azért minimum legyen egy kis hoki.

Lehet más lenne a helyzet, ha megtalálnám a páromat, így nem kívánnék minden pasit és nem látnék potenciális szexpartnert bennük, ami már kezd egyre kellemetlenebb lenni.

2019. márc. 29. 22:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves homofób 10-es, tulajdonképpen most miért vagy a homoszexualitás kategóriában?

Én értem, hogy a nyomi életednek nincs értelme, de ennyire?

Pláne hogy a válaszodnak köze nincsen a kérdéshez.

2019. márc. 31. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!