Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb vágyad?
Figyelt kérdés
El mered mondani a partnerednek?2019. márc. 24. 09:50
51/73 anonim válasza:
Jó lenne valakit jól leszopni és lovagolva belém élvezzen vagy kutyapózban de ha valaki kedveli szoknyában vagy egybeszoknyában is mehet a lovaglás vagy kutyapóz;P;P
52/73 anonim válasza:
Egy nagy farkú roma dugja a számat és hugyozzon belé.
De nincs szerencsém
53/73 anonim válasza:
Szexelni egy 200 kilós hájas férfival. Csak ne öreg legyen
54/73 anonim válasza:
20 alatti lányos srácot mélytorkoztatni bő nyálasan aztán fölhúzni a 22/6 osomra
55/73 anonim válasza:
Egy hiszonéves talpát nyalni, majd leszopni és lenyelni.
29 f
56/73 anonim válasza:
Vékony lányos srácnak a házi szoptatójává válni.
57/73 anonim válasza:
Szopni és egymásban lenni kölcsönösen.
58/73 anonim válasza:
Én sokszor fantáziálok arról, hogy matematikából korrepetálok egy iskolás fiút, azután ha nem tud valamit, elfenekelem.
(Régen, amikor gyerek voltam, a szomszéd fiút kellett korrepetálnom, vele néha eljátszottam hasonlót, de most már izgalmasabb lenne)
59/73 anonim válasza:
Fiatal srácot szopni miközben ő veszifel teloval ahogy szopok. Idősebb vagyok ez már nem fog összejön de ha fizetnék érte?
60/73 anonim válasza:
Nekem az öklözés a legperverzebb, de nem volt részem benne. És nem is mondom el a barátomnak. Tudom, hogy neki nem jön be, így nem is kérném rá. Megvagyok anélkül is.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!