Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb kérés amivel találkoztatok eddig?
Figyelt kérdés
Meg is csináltátok esetleg? Vagy mi a legextrémebb. Kort is írjatok.:)2019. jan. 28. 09:41
1/35 anonim válasza:
Mester - Csicska játék. Érdekes volt de imádtam a végére. :)
2/35 anonim válasza:
Fujjam bele az orrom a szájába. Nem csináltam meg és ezek után semmi mást se .
3/35 anonim válasza:
Pisiljek rá, nem tettem meg és vége is lett
4/35 anonim válasza:
Pisi nekem is volt kérés. Nem a világom, de emiatt nem ítéltem el. Ha mást kért volna az viszont tuti én se tolerálom. Fura, hogy milyenek vagyunk :D
5/35 anonim válasza:
Pisiljek a szájába, mert ő arra veri és úgy megy el. Dehogy csináltam , ês jó hogy ezt szex előtt mondta, mert mire az utolsó szóhoz ért, már lentvoltam az utcán :)
6/35 A kérdező kommentje:
Női ruhában akart lenni közben. NEm zavart, így hagytam. F 26
2019. jan. 28. 10:27
7/35 A kérdező kommentje:
Csak mert úgy korrekt ha én is leírom az enyém :D
2019. jan. 28. 10:27
8/35 anonim válasza:
Hát nekem is volt ilyen kérés a ruha terén. 2 tini fiú is akarta. Szerintem se gáz. Valamiért sok tininek van ilyen vágya. Meg fitymaszűkülete :D (többnek is)
10/35 anonim válasza:
Kiveri egy feles pohárba és igyam meg.
Persze megittam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!