Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb kérés amivel találkoztatok eddig?
Figyelt kérdés
Meg is csináltátok esetleg? Vagy mi a legextrémebb. Kort is írjatok.:)2019. jan. 28. 09:41
21/35 anonim válasza:
4 srác egy házibuliban akaratom ellenére beöltöztetett női ruhába, majd nekem estek mindent letéptek rólam és megdugtak.
Azért nagyon élveztem. :D
22/35 anonim válasza:
Le akart szopni egy kissrác. Nehéz volt össze hozni, de megvolt.
23/35 anonim válasza:
A srác azt kérte, hogy kötözzem meg, verjem meg szíjjal és hasonló dolgokkal, aztán dugjam meg
Nem értem miért jó mazoistának lenni komolyan..
24/35 anonim válasza:
Még mielőtt bárki bármit szólna, a szíjjas részbe nem mentem bele
Előző vagyok
25/35 anonim válasza:
Tanúja voltam egyik haverom esküvőjén. Már készültünk nagyban az eseményre, mikor öltözés közben mondta, hogy szopjuk le egymást. Megtettük és szuper jó volt...
26/35 anonim válasza:
Azt kérte h tetováltassam a nevét a puncim fölé, nyilván nem csináltattam meg
27/35 anonim válasza:
Barátnőm azt kérte tőlem (fiú vagyok), hogy vegyek fel magamra szex közben melltartót (!), én csodálkoztam, de a kedvéért megtettem. Azóta itthon mindig kéri, hogy ha kettesben vagyunk, úgy mászkáljak előtte a lakásban, hogy alul nadrág van rajtam, de felül csak egy női melltartó (A kosaras).
28/35 -remete- válasza:
Ne mossam meg a farkam mert szereti ha turos... hát fúj nem mentem bele.
29/35 anonim válasza:
Megdugta a szám és mikor elélvezett újra megdugta. Azaz nem állt le, hanem 2x élvezett el. Érdekes volt.
30/35 anonim válasza:
Egy pár napja írt egy lány. A barátja bi vágyait élné ki. Abba kéne segítsek. Csak én és a pasija ketten. Nem vállaltam el, mert nem vagyok pesti, de amúgy segítettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!