Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb vágyad?
Figyelt kérdés
El mered mondani a partnerednek?2019. márc. 24. 09:50
31/73 anonim válasza:
Engem az izgatna baromira, hogy egy focimeccsen tökön rúgott srácot bekísérek az öltözőbe és ott megvizsgálom, aztán már bármi lehetne :)
32/73 anonim válasza:
Nehéz meghatározni, mi is a legperverzebb... Amúgy mindről tud a párom :)
-erőszak szerű együttlét
-víz alá nyomás/fojtogatás
-nagyon erős alárendeltség, megalázottság, kiszolgáltatottság
... :)
21N
33/73 anonim válasza:
Hogy egy nálam jóval idősebb férfi (vagy egy pár) használ, játszik velem, elfenekel stb... Már csak ha rá gondolok is megremegek...
20N
34/73 anonim válasza:
Több is van meleg párhoz harmadikként csatlakozni! Travival szexelni!Shemale dugjon meg! Szopjanak Szopassanak és dugjanak meg minél többször
35/73 anonim válasza:
Nekem az, hogy acélbetkóssal vagy sportcipővel széttaposson 2-3 izmos romagyerek :P
36/73 anonim válasza:
Az én szemszögemből a legperverzebb fétis az hogy a pasi szex után/közben belém is pisil. A másik pedig az hogy bekötik a szemem és x számú pasi egymás után dugnak meg.
Persze mindkét helyzetben gumi nélkül dugna meg
37/73 A kérdező kommentje:
Egy szolga fiù
2019. máj. 17. 12:51
38/73 anonim válasza:
Az, hogy egyik szexy, szőke osztálytársnőmet szolgálhassam
40/73 anonim válasza:
(18 FIGYELMEZTETÉS!!!)
Kézen fogva sétálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!