Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi csak szexet akar?
Ráfogni a sportra az aztán igen 😂. Tudod azért hívjuk magunkat embernek, mert a hormonok és az ösztönök nem irányítanak minket teljesen, hanem mérlegeljük a helyzetet. Ez sajnos sok embernél kimarad.
Felőlem lehetsz akármennyire is kisportolva, ha azzal kezded a az üzenet, hogy “szex?” Akkor azonnal blokkot kapsz.
Sajnos én is kénytelen voltam letörölni magam az összes “társkeresőről”, mert mindneki csak szexet akart és farok képet cserélni. Így most egy fél évig offolom az összes társkereső appot, bár attol félek, hogyha visszamegyek akkor ugyan úgy, ugyan azok a “nyomorultak” fognak írni.
22/F/P
9# én redszeresen sportolók nem viszem túlzásba de látszik rajtam hogy fit vagyok.
Es imádom a szexet a kemény dugast, de hogy a farok meret után, mikor szexeltel és velem mikor dugsz kérdés legyen az első 2-3 órában ez már :( szomorú.
#9-es: én versenyszinten úszok kiskorom óta, mégis kapcsolatot keresek nem pedig alkalmit. Ez nem azt jelenti, hogy engem nem érdekel a szex, hanem azt, hogy nem tudnék és akarnék érzelmek nélkül szexelni valakivel. Akkor inkább kiverem magamnak, minthogy össze-vissza dugjak ismeretlenekkel.
És mielőtt azzal jönne bárki, hogy csak a passzívok akarnak kapcsolatot, én uni/aktív vagyok. (5-ös voltam)
18f
A magas tesztoszterontól nem lesz nagyobb a nemi vágyad, nem amiatt leszel szexközpontú, attól sokkal inkább az agresszivitásod fog nőni... 😁 tudnék róla mesélni... 😋
Az, h egyből bepróbálkozik valaki a szexszel, és nincs más témája, az csak őt minősíti. Az ilyet nem érdemes komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!