Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nudista strandok ténylg korhatár nélküliek?
Egészen kicsi gyerekek is szoktak lenni a családjukkal. Óvodástól nyugdíjasig van minden korosztály. Kamaszok talán kevesebben, mert ebben a korban a többség szégyenlősebb. De mehetsz nyugodtan.
(Soha sem értettem, hogy a nudista kérdéseket miért a szex kategóriában teszik fel. Ez nem a szexről, nem is a leskelődésről szól. Aki ilyesmit csinál azt kinézik, de akár ki is dobják. Ne úgy képzeld el, mint egy orgia telepet, hanem mint egy rendes strandot.)
A naturizmus nem a szexről szól, ezért 1-99 évesig bárkit beengednek, és ilyenekkel találkozol - ruha nélkül.
Nincs ebben semmi varázslat: ha megismerkedsz ezzel az életszemlélettel, akkor nagyon fogod szeretni és tisztelni a természetet!
6 -os: csak az állat nem tud az ösztönein uralkodni!
Majd ha lejössz a fáról, talán te is megtanulod...
6-os:
Én annak idején nagy nehezen vettem ár magam a nudizmusra, mert elég szégyenlős voltam fiú létemre, nem voltam elégedett a méretemmel és a testemmel sem, emiatt nehezen ismerkedtem, kevés volt az önbizalmam.
Azt nagy nehezen rávettem magam 3 éve, sokkal felszabadultabb vagyok, és sokkal több az önbizalmam.
Meg a másik, hogy utána mentem fürdőruhás strandra is, el sem hinnéd, hogy utána már mennyire zavaró az hogy állandóan a vizes fürdőgatyában mászkálsz.
A napozásról nem is beszélve, sokkal egyenletesebben barnulsz le mindenhol.
Igen, az összes naturista strandon (merthogy ők magukra így hivatkoznak, nem pedig nudistaként) szívesen látják a serdülőket. Lányok tényleg elég kevesen vannak, fiúkból akad néha.
Ezt a kérdést én a Kúltúra és közösség kategóriában, azon belül is az egyéb alkategóriában írtam volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!