Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az az ember, aki részt vesz abban, h egy biszex folyamatosan csalja vele a feleségét és amúgy 2 gyereke is van, de ismétli vele az aktust és nem is törődik vele, h csalja a családját vele, az az ember ugyan olyan bűnös és elítélendő?
Én 2 éve vagyok egy ilyen pasival.
Elején nekem is azt mondták a barátok, hogy miért kezdek családos pasival, milyen undorító dolog.
De aztán rájöttem, hogy én független vagyok, ő fogadott hűséget, szóval ez az ő lelkiismerete.
27 meleg férfi
Szerintem független az, hogy a másik tud róla és asszisztál.
A családos apának kell, hogy felelőssége legyen, ő fogadott hűséget. A másik fél független.
Függetlenl attól, hogy biszex pasiról van szó, vegyünk példát arról, ha hetero családos apukáról lenne szó, akiben benne van a hajlam arra, hogy félrek-rjon, ha az első ember nem áll meg neki, tovább keres, nem?
Ha meg arra gondolsz, hogy a másik félben van-e olyan bűntudat, hogy jaj szétszedtem egy családot?
Mindehhez két ember kellett, amelyik kapcsolat stabil, és egyik fél sem k-r titokban azt nem lehet szétszedni, bármennyire is erőlködne egy 3. fél. Ha meg szét lehet szedni, nem kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!