Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki nagyobb százalékban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nagyobb százalékban melegnek érzi magát, az nem tud heteró életet élni?

Figyelt kérdés
Mert pl. én letudok feküdni nővel, ha érzelmileg közel kerül hozzám. Általában szex közben fiúkra gondolok. De valamikor ritkán lányokra is szoktam. Fiúval nem voltam még, de lehet hogy a valóságban nem vonzana.
2019. márc. 13. 17:49
1 2
 11/16 he84 ***** válasza:
65%
Mint már mondtam, te biszexuális vagy, tehát se nem heteró, se nem meleg. Hisz mint mondtad, tetszettek nők és le is tudsz némelyikükkel feküdni. Vagyis áll odalent nőre is, anélkül nem menne a lefeküdés, tehát a szex. Fogadd el és lásd most már be, hogy igenis biszexuális vagy, elmondtam miért. Csak mert a családod és a környezeted konzervatív, még nem ok arra, hogy akkor belekényszerülj egy heteró életvitelbe. Ne tedd, mert magadnak ártasz vele és szenvedni fogsz tőle, hidd el. Akik meg nem értik meg, nem fogadják el, azok nem érdemlik meg, hogy miattuk szenvedve heteróként élj és amúgy is nem másokért élsz úgy ahogy, hanem magadnak. Ha most ezt még nem is látod, remélem idővel rájössz. A családodnak és a környezetednek akkor erről nem kell tudnia, ha meg barátnő, feleség, család ügyben faggatnak, akkor mondd meg nekik, hogy majd te eldöntöd, hogy szeretnéd-e, nem sitesz és hogy bízzák rád. Olyan nincs, hogy heteró akarsz lenni, mert ha nem vagy az, akkor soha sehogy nem is leszel, fogadd el. Én biszexuális nő vagyok, elég jól tudom miről beszélek. Amint lehet, válts környezetet, ahol jobban elgogadják a nem heterókat és ha férvival is szeretnél lenni, akkor tedd azt nyugodtan. Ám semmiképp ne kényszerítsd bele magad semmibe a heteóságon belül se, elmondtam már miért. Ami ráadásul még amiatt is rossz, mert akkor ha összejössz egy nővel csakis ezért és ha ő megsejti, vagy megtudja ezt, az nagyon nem jó, úgy érezné erre használod, kihasználod őt, ami nagyrészt jogos lenne az adott nő részéről. Így hát még inkább jobb, ha nem teszed ezt, mert ezzel tönkreteszed az adott nő életét is, hogy hitegeted és nem azért vagy vele ő miatta stb.
2019. márc. 16. 19:08
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Kérdezőnek:

A válaszaid alapján nagyon látszik, hogy meg akarsz felelni a társadalomnak, leginkább ez a bajod a meleg élettel.

Ne keverd a dolgot, az hogy sokan megnősülnek és titokban saját neműkkel élik ki a vágyaikat, az biszexeknél működik, hisz mind a két félhez vonzódnak.

De:

Ha te meleg létedre, családot akarsz alapítani, úgy kell leélned az életed, hogy a társadalom nyomására azt a nőt akihez nem is vonzódsz minden este neked kell megdugnod, akkor válaszd azt. Majd csak tönkremész lelkileg.

Másrészt a gyávaságod miatt, a nőtől is elveszed azt a lehetőséget, hogy boldog legyen, elveszed tőle azt, hogy egy olyan emberrel éljen együtt aki szereti és vonzódik is hozzá, mindezt a látszat miatt, ez elég önzőség.

Amit még segíthetek neked.

Regizz egy meleg társkeresőre, nekem ez segített, megismertem olyan embereket akik azóta is a barátaim, én sem tudtam soha ezeket megbeszélni itthon senkivel sem. Ők elmondják hogyan élték meg a dolgot, stb. Más szemmel fogod látni, ha kicsit nyitsz a világra.

Nem kell szexelned velük, csak beszélgess, a többi meg majd alakul.

2019. márc. 16. 19:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo ha igy gondolkodsz akkor keszulj fel ra hogy nagyon nagyon nagyon boldogtalan leszel es szenvedni fogsz lelkileg
2019. márc. 18. 08:59
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem biszex, meleg. Tipikus fiatal meleg srác.
2019. márc. 18. 11:04
 15/16 he84 ***** válasza:
79%
Bocsi 14-es válaszoló, de tévedsz. Ha meleg lenne, akkor nem tudna nőkkel is lefeküdni, hiszen ahhoz akkor nőkhöz is kell vonzódni stb., feljebb leírtam részletesebben ezt és egyebeket is. Igenis biszex.
2019. márc. 18. 19:19
 16/16 anonim ***** válasza:

"Meg én heteró akarok lenni, "

Én meg Isten akarok lenni. Csak hát akarni, az ehhez kevés...

2024. márc. 28. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!