Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nagyobb százalékban melegnek érzi magát, az nem tud heteró életet élni?
Kérdezőnek:
A válaszaid alapján nagyon látszik, hogy meg akarsz felelni a társadalomnak, leginkább ez a bajod a meleg élettel.
Ne keverd a dolgot, az hogy sokan megnősülnek és titokban saját neműkkel élik ki a vágyaikat, az biszexeknél működik, hisz mind a két félhez vonzódnak.
De:
Ha te meleg létedre, családot akarsz alapítani, úgy kell leélned az életed, hogy a társadalom nyomására azt a nőt akihez nem is vonzódsz minden este neked kell megdugnod, akkor válaszd azt. Majd csak tönkremész lelkileg.
Másrészt a gyávaságod miatt, a nőtől is elveszed azt a lehetőséget, hogy boldog legyen, elveszed tőle azt, hogy egy olyan emberrel éljen együtt aki szereti és vonzódik is hozzá, mindezt a látszat miatt, ez elég önzőség.
Amit még segíthetek neked.
Regizz egy meleg társkeresőre, nekem ez segített, megismertem olyan embereket akik azóta is a barátaim, én sem tudtam soha ezeket megbeszélni itthon senkivel sem. Ők elmondják hogyan élték meg a dolgot, stb. Más szemmel fogod látni, ha kicsit nyitsz a világra.
Nem kell szexelned velük, csak beszélgess, a többi meg majd alakul.
"Meg én heteró akarok lenni, "
Én meg Isten akarok lenni. Csak hát akarni, az ehhez kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!