Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a homoszexualitás nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a homoszexualitás nem betegség akkor mi?

Figyelt kérdés
Bármi rosszindulat nélkül csak kíváncsi vagyok. Hallottam hogy a melegeknek sértő ha a homoszexualitást betegségnek nevezzük de nem értem hogy ha nem betegség akkor mi

2019. márc. 8. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Ti alapból vagytok hülyék vagy próbákoznotok is kell? Természetes= természetben előfordul, természetes =/= jó, ne kell keverni. És két beleegyezésre képes felnőtt ember kapcsolatát ne hasonlítsuk már egy gyerek vagy egy állat megerőszakolásához.
2019. márc. 8. 23:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

1) A gének fogalmával az itt arról írók közül szerintem egy sincs eddig tisztában. Ha tévedek, bocsánat.

2) Amikor valami "megváltozik a génekben", az az esetek többségében nem "hiba", abban az értelemben legalábbis, ahogy itt használták. Lehet, hogy az egyedre az égvilágon semmi hatása nincs, lehet, hogy előnyös neki és az is lehet, hogy káros. A vicc az egészben az, hogy ezt megtanítják biológiaórán. És igenis szerintem az alapműveltséghez tartozik, mondom ezt úgy, hogy nekem teljesen semleges a biológia. De azért a "k**sög b**zik", és mivel fiatalabb vagyok, most jönni fog a "hülye fiatalok" is. :D

Nem baj.

No. Kedves kérdező. Él egy érdekes dolog a mentális betegségekről, ami nem minden esetben állja meg a helyét. Mentális betegségen a magatartás zavarát értjük, itt a magatartást a szó legtágabb értelmében véve: tehát a külső megnyilatkozásokat, illetve az ezeket vezérlő belső folyamatokat is értjük alatta. Ezért szintén a szó legtágabb értelmében a mentális betegségeknél nem az a helyes kérdés, mi a baja az embernek, hanem hogy "Mit (nem) csinál?"

Tehát mit csinál egy homoszexuális ember? A saját neméhez vonzódik testileg-lelkileg? És akkor mi van? :D

Ettől függetlenül a legtöbb homoszexuális ember képes teljes, egészséges életet élni, az életkilátásaira, a testi-lelki egészségére az égadta világon nincs semmi hatása.

Azt hiszem, tisztáztam talán, hogy nem betegség.

Hogy akkor mi? Szexuális irányultság.

Arra nagyon jól rátapintottak, hogy a pedofília és hasonlók valahogy picit hajaznak arra, hogy ki melyik nemhez vonzódik. Igen. A szexuális irányultság zavarai a parafíliák. Ezek azért kórosak, mert a betegnek feszültséget, szenvedést okoznak és/vagy mások fizika-lelki egészségét veszélyeztetik. Visszakanyarodva a fenti dologhoz: ez a melegségre nem igaz, így ez egy teljesen egészséges szexuális irányultság.

18/passzív

2019. márc. 9. 02:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 Az, hogy valaki homoszexuális, nem jelenti azt, hogy nemzőképtelen. Az emberhez képest az állatokat az ösztöneik sokkal jobban irányítják, a homoszexuális egyedek alkalomadtán ugyanúgy párosodnak az ellenkező nemmel a fajfenntartás érdekében, mint a többi egyed.
2019. márc. 9. 20:08
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
"homoszexuális egyedek alkalomadtán ugyanúgy párosodnak az ellenkező nemmel a fajfenntartás érdekében, mint a többi egyed." Erről hol olvastál? Érdekelne. Mert én pont az ellenkezőjéről olvastam.
2019. márc. 9. 22:58
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Cicafiúk/lányok: "Homoszexuális egyedek alkalomadtán ugyanúgy párosodnak az ellenkező nemmel a fajfenntartás érdekében, mint a többi egyed." , ezzel csak az a baj, hogy hosszú távú kapcsolatot egy nő sem akar egy "ilyen" egyeddel, mert a szex csak egy érdek illetve, némi önbecsapás útján működne az egyik fél részéről...
2019. márc. 15. 07:34
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

#10, "a nemiszervet sem szaporodásra találták ki, hanem csak úgy van." Hát, a te agyadat sem gondolkodásra találták ki, hanem csak úgy van... :D

Nevetségesek az emberek..

2019. márc. 15. 08:56
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 A fajfenntartásnál mióta számít az, hogy meddig tart egy kapcsolat? Ugyebár a legtöbb anyaállat egyedül neveli a kicsinyét. Az ember is képes rá.
2019. márc. 15. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!