Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek olyannal akiről kiderül, hogy daganatos beteg?
Olyan ember vagyok, aki mindenkinel igyekszik segiteni es mindenkit igyekszik tamogatni.
A daganatos beteg emberrel is ez lenne a helyzet, foleg egy ilyen intim elmenyt utan.
Erzelmileg pedig mostansag nagyon tulterhelt vagyok.
Viszont azt gondolom, hogy ezutan tulzottan belefolynek az eletebe, ha hagyna es tulzottan fajna az elvesztese, ha esetleg...
Szoval, nehez kerdes.
Azért mert valakinél daganatot diagnosztizálnak még nem jelenti azt, hogy meg fog halni. Ma már nagyon sok daganatos megbetegedést jól tudnak kezelni és gyógyítani. Nem kell "temetni" a daganatos embert már csak azért sem, mert ez a gyógyulására is rossz hatással lehet.
Én nem alkalmizok, szóval abban az esetben nem feküdnék le vele. Kapcsolatban természetesen a betegsége nem lenne akadálya annak, hogy együtt legyünk.
Alapvetően nem befolyásoló, de nekem is fontos lenne, hogy milyen daganat?
Olyan, ami gyorsan elviszi, pl, hasnyálmirigy, vagy tüdőrák?
Vagy olyan, amit csak kikapnak, és néhány kontroll.
Mindkettőre láttam példát a családban, semmiképpen nem taszít....
Utolsóval teljesen egyetértek.
Kapcsolatba nem mennék be vele így, nem előítélet és hasonlók miatt, hanem elég érzékeny vagyok amúgy is, ha esetleg beleszeretnék nem tudom, hogy tenném túl magam rajta, ha ne adj isten elveszíteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!