Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg passzív vágyaim vannak?
Figyelt kérdés
Egyre jobban izgat a gondolat, hogy valaki szimplán használja a testemet, de ne elégítsen ki és hasonlók.
Tehát csak használjon, mint egy tárgyat. Még nem voltam fiúval és nem tudom, hogy ez mennyire beteg dolog, hogy nem várok el semmit a másiktól cserébe? 22f
2018. dec. 23. 20:09
1/6 anonim válasza:
Nem beteg, de így az alapja veszik ki az egésznek... Mivel lennél így több, mint egy gumibaba? :P
2/6 anonim válasza:
Vannak akik azt élvezik ha kihasználják őket.
A bdsm is erről meg a megalázásról szól. Sok passziv már attól is el tud menni hogy éppen análisan csinálják vagy éppen szop.
Sok fajta fétis és vágy létezik. Van aki állatokra gerjed, attól nem vagy betegebb hidd el ;)
3/6 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok és nagyon jó érzés :) 23/F
4/6 anonim válasza:
Nem beteg ez! Én imádom, ha egy srác csak azért van hogy kényeztesse a testem. Ha kell sz-p egy órát ha kell tűri, hogy dugok vagy van akinek a pofon jön be, stb. Jó dolog ez bár tud uncsi lenni, de pont az az izgalmas benne, hogy akkor is csinálod, mert egy eszköz vagy. Meglepően sok embernek bejön csak nem merik kimondani, de több srácból is kihoztam az ilyen vágyait. Ne szégyeld magad. Éld meg bátran, de normális és egészséges emberrel. Utóbbira én pl nagyon figyelek.
5/6 anonim válasza:
Én is erre gerjedek, pláne ha meég kínoznának is közben......
6/6 anonim válasza:
Engem is izgat, hogy tárgyként használjanak, és csak engedelmesen teljesítsem a parancsokat. Először furcsa, de aztán izgató érzés, amikor teljesen rábízod magad egy másik férfira és teljesen behódolsz neki.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!