Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alkalmi szexnél orálhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi szexnél orálhoz szoktatok gumit húzni?

Figyelt kérdés

Vagy csak análhoz?

(Ismeretlen partnerrel.)

2018. szept. 15. 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Most már igen, régebben nem mert akkor még nem tudtam sokat a helyes védekezésrôl
2018. szept. 15. 22:13
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Mint a szél :D
2018. szept. 15. 22:14
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Többnyire
2018. szept. 15. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat elegge kene. Mi van ha vmi baja van. Vagy mondjuk előző partnerében óvszer nélkül járt (anál).
2018. szept. 15. 22:27
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Orálra sose, aktusra mindig
2018. szept. 15. 22:28
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

én az análhoz szoktam, de az orálhoz csak úgy, ha leszopom

ha csak kiverem neki (legtöbbször arcomra, mellkasomra), akkor nem

de ha leszopom akkor mindenképpen, főleg miután 2 éve egy torokfájás miatt fül-orr-gégészetre mentem, nem múlt el a torokfájás, végül kenetet vettek tenyésztésre és kiderült, hogy gonorrhoea, penicillin injekciót kaptam, és az nagyon rossz volt nem is beszélve, hogy milyen ciki volt az orvosnál az egész, hogy hogyan kaphattam el......

2018. szept. 16. 00:37
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem férfiként a gumis orál egy nagy nulla...+ útszéli prostis feelinget kelt,ami szintén nem az én világom,na meg oké hogy félünk,vigyázunk,ez helyes ,természetes,de ennyire azért ne undorodjon már tőlem a partnerem...vagy ha csak így megy akkor inkább engedjük el a dolgot én azt mondom. Az más dolog ha szeretné hogy ott előtte mossam meg alaposan az oké. De egyébként is ennyi alaphigéniám magamtól is megvan hogy nem találkoznék soha senkivel úgy hogy ha előtte szexeltem vagy bármit csináltam mással és nem tisztálkodtam...de ezt ugyanúgy el is várom a nőktől is! Ennyivel minimum illik megtisztelni a randipartnerünk,hiszen nem vagyunk állatok.
2018. szept. 16. 01:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző! Nem az a kérdés, hogy undorodik-e tőled. Ha csak az undor miatt húzna rá gumit, akkor tényleg inkább ne csinálja, mert semmi értelme. De ismeretlen partnertől bármit el lehet kapni, orállal is. A gumi azért kell, mert egy idegen kedvéért normális nő nem kockáztat egy gennyes torokgyulladást, vagy hasonlót. Jó esetben ez oda-vissza így működik, amíg a felek között nincs elég bizalom.
2018. szept. 16. 08:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7 es és én honnan tudjam ,hogy neked mi bajod van! Ki tudja honnan jöttél éppen!!
2018. szept. 16. 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
8as. Minden jó miat írtál, de nem nö. Homoszexuális kategoria.
2018. szept. 16. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!