Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h egy alkalmi szexnél szószerint undorodom attól h orálisan csináljam, ha meg szeretem is a másikat akkor meg tetszik és akarom is csinálni?
Figyelt kérdés
Nem egy pasinál volt olyan h hiába volt tiszta meg ápolt valahogy nem tudtam megtenni. Aztán miután szerelemből szexeltem és aközben szoptam le a páromat akkor élveztem. Persze szakítás után volt pár alkalmi ahol szintén ez a undor volt. 21/L2018. aug. 26. 03:15
1/3 anonim válasza:
Mert nem vagyunk egyformák
Én pl szerelemből sem probálnám ki a barátnőmnek a fenekèbe rakni a farkamat viszont alkalmi kapcsolatban szívesen kinyalom a nőt....
Mindenkinek más az èrtèkrendje
2/3 anonim válasza:
Mindenki más, van amit szívesen megcsinálok alkalmiban, de barátnővel nem tenném és ugyanez fordítva
3/3 anonim válasza:
Gondolom mert neveszel a száfba csak úgy mindenféle jött-ment fasszt szexelni meg alap h gumival
Én se szopok alkalminál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!