Tetszik nektek ez a harisnya?
2013. dec. 9. 21:50
2/7 anonim válasza:
Ha olyan szép hosszú lábad van, mint a képen szereplő hölgynek, akkor iszonyú szexi.
3/7 anonim válasza:
Na igen, a ruha. Olyat tudnék hozzá elképzelni, mint a képen, mással nem is igazán állna jól szerintem.
4/7 anonim válasza:
Én nem venném fel, mert nem szeretem a mintás harisnyát. Amúgy szép, de nem tudom elképzelni magamon. Ha meg muszáj lenne, akkor olyan szoknyát választanék, ami eltakarja, hogy a combközépnél végetér a minta. Szóval minimum térdig érő szoknyát választanék.
5/7 anonim válasza:
tökre szép :) de én is olyan szoknyával venném föl, ami a minta végénél picit lejjebb ér, kicsit fura, hogy vége a mintának, és fölötte van a ruha. de tényleg szép am :)
6/7 Ági 22 válasza:
A képen szépen néz ki, de gondolom a valóság nem ezt mutatja. Én nem kedvelem a mintás harisnyákat, de ennek ellenére felvenném, vagyis felpróbálnám egy olyan fekete szoknyával, mint ami a képen van.
7/7 anonim válasza:
Szerintem szép,a minta fölé érő szoknyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!