Hétvégén szabadtéri focitornára megyek, milyen aláőltözetet vegyek rövidnadrághoz ami nem drága? és mit?
Ird be a googleba, hogy ferfi harisnya.
Van belole nejlon,pamut,mindenfele szerintem a nejlon a legjobb sportolashoz,mert ha meg is izzadsz nem tartja a nedvesseget mint a pamut,amit "mindenki dicser" mert a pamutba nem parolog el a nedvesseg, kihul es abba a hideg nyirkos szarba fazol meg!
De jo a noi is mert szinte semmi kulombseg nincs a ketto kozott..
A noket sem nevetik ki ferfi ruhaba!
lasd. Esti hirado rendorszovivo csajok,vagy pucc ettermekben pincer csajok!
Amugy meg a fiu harisnya szinte ugyan olyan mint a noi!
Én is nejlonharisnyát hordok aláöltözetnek. De én is nőit veszek, mert tök ugyanaz mint a férfi, csak fele-harmada annyiba kerül. :) Amúgy a férfi/női nejlonharisnya között az a különbség, hogy a dobozán férfi/nő van, és az ára. Ha kicsomagolod, onnantól nem lehet megállapítani, hogy melyik milyen. Még csak nem is strapabíróbb a férfi, szóval nem éri meg.
Lényeg, hogy valami vastagabbat vegyél, 100 den fölöttit, mert ezek már egészen jók, melegek. :)
Attól függ, ha mezítláb sportolsz, akkor rögtön tönkremegy, de cipőben nekem éveket kibírnak. :) Nekem eddig egy harisnyám szakadt csak ki, pedig már jó pár éve ősztől tavaszig folyamatosan harisnyát hordok utcára és sporthoz is.
Mondjuk nekem csak vastagabbak vannak, a legvékonyabb is 100 denes. Ezek jól bírják, de pl. egy 15-20 denes nem olyan tartós, mondjuk nem is sokat melegítenek. Azoknak főleg esztétikai szerepük van, pl. bicajozáshoz felvenni rövidgatyával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!