A new yorker mennyire drága?
Egyre drágább és sz.arabb a minőség.
Ki lehet fogni olcsóbb darabokat is persze.
A kínai már nagyon drága lett. A ruha még olcsó... lenne, de a bérlési díj+ költségek +haszon és már ott vagy, mint a ruha frenchise.
Tudjátok hogy csinálja a mai kínais? Elmegy pestre a nagy kínai piacra nagykerbe és onnan, a nagykeres meg aliexpressről meg alibabáról, valami wholeshale cuccból amit nem tudtak eladni elérhető áron.
Egyébként meg a kínaiban mindent embertelen méretben árulnak : XXXXL meg ilyenek, könnyű melléfogni sok vacak félresikerült cigánywear között. De komolyan, egymáshoz nem illő színek, England felirat amerikai zászlóval. Minden borzalmasan el van bäszva... Ezek a nobrand cuccok készítői miért akartak egyedit készíteni? Miért nem lehetett lemásolni a bevált dolgokat?
Én szeretem a New Yorker-t, de azért nem mondanám akkora márkának és sok cuccuknál igencsak kifogásolható a minőségük!
Csak azt veszem meg, ami le van árazva, mert amúgy nem igazán éri meg. Tavaly sikerült kifognom egy jó kis farmert 3000-ért, lekapartam az árcédulát és eredetileg 13.000 volt:D
Meg főként tömeg cuccokat árulnak ott, úgyhogy nem árt máshol is körül nézned (Tally, H&M, C&A stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!