Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A new yorker mennyire drága?

A new yorker mennyire drága?

Figyelt kérdés
Szeretnék márkásabb ruhákban járni.Nem azért hogy villogjak vele,de eddig kínai ruhákat vettem és most már szörnyen rondák:mindenféle sz@ar felirat meg állandóan szöszös lesz és nem is divatosak.Szóval a New Yorkerben 4 pulóver 3 gatya mennyibe kerül?

2013. nov. 19. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
attól függ...én nemrég 5000ért vettem ott egy pulcsit
2013. nov. 19. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyre drágább és sz.arabb a minőség.

Ki lehet fogni olcsóbb darabokat is persze.

2013. nov. 19. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
középkategóriás, de változó hogy mennyi egy pulcsi pl. Leárazáskor olcsón hozzájutsz a cuccokhoz, de ha nincs akció, akkor azért drága (szerintem). egy pulcsi leárazva kb 3-4ezer rendes áron 5-6-7ezer, egy nadrág pedig leárazva legalább 2000 vagy 4000, rendes áron pedig 7-ezer, vagy több. de mindenesetre nézz be, nem tudom van e most leárazás.
2013. nov. 19. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne pont a new yorkerrel kezd. Minősége olyan mint a kínaiaké. 4 pulóver, és 3 nadrág legalább 40 ezer ft, de inkább több.
2013. nov. 19. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:

A kínai már nagyon drága lett. A ruha még olcsó... lenne, de a bérlési díj+ költségek +haszon és már ott vagy, mint a ruha frenchise.

Tudjátok hogy csinálja a mai kínais? Elmegy pestre a nagy kínai piacra nagykerbe és onnan, a nagykeres meg aliexpressről meg alibabáról, valami wholeshale cuccból amit nem tudtak eladni elérhető áron.

Egyébként meg a kínaiban mindent embertelen méretben árulnak : XXXXL meg ilyenek, könnyű melléfogni sok vacak félresikerült cigánywear között. De komolyan, egymáshoz nem illő színek, England felirat amerikai zászlóval. Minden borzalmasan el van bäszva... Ezek a nobrand cuccok készítői miért akartak egyedit készíteni? Miért nem lehetett lemásolni a bevált dolgokat?

2013. nov. 19. 16:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Magyarországon lehet valahol sneaker freaket 7k alatt beszerezni vagy ne álmodjak róla
2013. nov. 19. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Én szeretem a New Yorker-t, de azért nem mondanám akkora márkának és sok cuccuknál igencsak kifogásolható a minőségük!

Csak azt veszem meg, ami le van árazva, mert amúgy nem igazán éri meg. Tavaly sikerült kifognom egy jó kis farmert 3000-ért, lekapartam az árcédulát és eredetileg 13.000 volt:D

Meg főként tömeg cuccokat árulnak ott, úgyhogy nem árt máshol is körül nézned (Tally, H&M, C&A stb)

2013. dec. 14. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!