New Yorker vagy kínai?
Figyelt kérdés
Régen sokat jártam kínaiba,de olyan szinten eldrágultak,hogy csak lestem.3 hónapja voltam utoljára kínaiba,de a farmer amit vettem 5999 forint volt.A felsők 3-4000-től kezdődnek.Ma vettem a New Yorkerbe 1499 forintért egy divatos felsőt.Szerintem a kínaiak szörnyen pofátlanul drágán árulják a szar! cuccot.Egyszer nem vettem észre és lyukas pólót vettem meg,persze visszacserélni nem voltak hajlandóak.Ti hova jártok?Illetve hova mennétek,ha nem ezekbe jártok vásárolni?2013. aug. 19. 12:41
1/23 anonim válasza:
Tök egyetértek..régen én is sok mindent vettem kínaiban, de most már gyakorlatilag tényleg minden drágább, mint pl egy plázás boltban. Ráadásul én kb mindig leértékelt cuccokat veszek, így meg pláne..
2/23 A kérdező kommentje:
Én is most kihasználom a nyár végi akciókat..:D
2013. aug. 19. 13:03
3/23 anonim válasza:
A New Yorker ugyancsak "kínai" (már ha a rossz minőség szinonimájaként használod a szót)!
A varrás pocsék, az anyag szintén.
A "hagyományos kínaikban" ugyanakkor mostanában alig találok kínai ruhát***. A címke szerint magyar és olasz termékek vannak többségben.
***pedig azt keresnék. Kisméretű klassz felnőtt ruhát, amilyet eddig csak online sikerült Kínából és Tajvanból.
4/23 A kérdező kommentje:
Én még nem vettem észre,hogy a New Yorker szar lenne,a kínaival viszont többször befürödtem.:D
2013. aug. 19. 13:16
5/23 anonim válasza:
Kb 1 éve nem vásárolok kínaiban, mert nagyon drága lett. Farmer 6-7.nél kezdődik, pulcsi is 4-5.
A minőség sem a legjobb, főleg az árakhoz viszonyítva.
Szerintem New Yorker-be, H&M-be, meg még egy csomó helyen olcsóbb és jobb cuccokat lehet találni.
6/23 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek utolsó.:D
2013. aug. 19. 15:06
7/23 anonim válasza:
A New Yorker -nek jó minőségű cuccai vannak. Anno vettem egy pólót 1500 ft-ért. 3 évig hordtam. A végén csak kinőttem.
8/23 anonim válasza:
Én mindig New Yorkerben és H&M-ben vásárolok, néha Tally Weilj. A minőséggel eddig semmi gondom nem volt, ha odafigyelek, hogy jó anyagot vegyek meg, megnézem az összetételét. A nyárvégi leárazásoakt most én is kihasználom, úgy vettem az őszi kabátom 3 ezer forintért :)
9/23 anonim válasza:
szerintem meg nagyon is jó anyagúak a new yorkeres ruhák:D régen vásároltam néha kínaiba, de egyszer vettem ott pár pulcsit és egy hét múlva kiszakadt az összes..azóta nem veszek ott semmit, inkább pláza, ha vannak leárazások, akkor még olcsóbb is:D
10/23 A kérdező kommentje:
H&M-be én is mennék mert olcsó,csak nálunk nincs. :\
2013. aug. 19. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!