Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális, ha nem nagyon...

Normális, ha nem nagyon találok olyan ruhákat, ami igazán tetszene?

Figyelt kérdés

Nincs különleges ízlésem, de ha bemegyek pl a New Yorker-be, vagy a H&M-be, túlárazott ruhákat találok, látok (akciósan veszem meg csak). Kínaiban is nagyjából ez a helyzet (sok ruháról ordít, hogy kínai).

Retro, Mayo Chix, és hasonló márkák drágák. Turiban néha tudok kifogni olyan felsőket, pulcsikat, ami tetszik...

Cipőben ugyan ez a helyzet. Alig találok olyan csizmát, amit szívesen felvennék...

Más is van így, vagy 'rosszul' látom a dolgokat?

2013. febr. 13. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:

nem vagy egyedül :) én is csomószor mérgelődök, hogy egyszerűen még ha találok is egy jó ruhát tuti van rajta valami, ami nem kéne oda. viszont ilyen Retro meg Mayoban szinte mindig tudnék mit találni, csak csillagászati árakon van minden sajnos. régebben még finnyásabb voltam, most már igyekszem nem olyan válogatós lenni. szerintem próbálj meg te is kicsit nyitottabb lenni az új dolgok felé, meg az olyanok felé ami esetleg annyira nem tetszik. lehet hogy ha felpróbálod már máshogy fogod látni! :)

rengetegen vannak még így mint te hidd el :D

2013. febr. 13. 15:20
 2/8 Andii1 ***** válasza:
hát nekem szinte csak retros ruháim vannak tally wijl stb... csak ott találok ízlésemnek megfejelőt.. a kínainak az anyaga is egy semmi.. inkább kevés ruhád legyen de az minőségi és jól nézzen ki:)
2013. febr. 13. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
a tally wijl meg a minőség 2 különböző dolog:DDD nekem is van onnan csomó felsőm,mindegyiken van minimum 1 lyuk,de volt olyan hogy a mosástól teljesen szétszakadt,a gatyákról ne is beszéljünk, tetszenek a tally-is rucik,de már nem veszek többet, úgyis megszivom
2013. febr. 13. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Én sem találok mostanában semmi jó cuccot. Azelőtt szinte csak kínaiban vásároltam, de nem ilyen csillivilli "tipikus" kínai ruhákat, hanem amik normálisan néztek ki, sajnos ott is már csak a neon, meg anyámkínnya mintájú ruhák vannak.

Eldöntöttem, hogy mivel már dolgozok, magam keresem a pénzt benézek márkásabb üzletekbe hátha ott találok jó ruhákat, hát én kb. még annyit se találtam mint a kínaiba :D

2013. febr. 13. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:

én sem találok olyat amit tetszik:/

ha olcsóbbakat keresek nincs semmi olyan ami igazán jól nézne ki,de ha van pénzem és bemegyek egy drágább boltba szintén nem találok semmi jót

inkább sötét ruhákat hordok,de az ilyenekből is szinte csak olyan van ami teli van flitterrel arról meg lemondok,a nadrágok közül is előbb találok rózsaszínt vagy zöldet mint sima feketét vagy egy jobban kinéző "normál" színűt

2013. febr. 13. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerős részben, én kb csak a New Yorkerben találok számomra normális ruhákat:D
2013. márc. 3. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Mayo Chix, Keyo és társaitól rosszul vagyok. Ezek azok a tipikus ribis ruhák, és tényleg ahogy írjátok nagyon drágák... A minőségük elfogadható, de pl. évekkel ezelőtt nagyon szép Mayos ruhákat lehetett kapni, de ma már iszonyatos stílusúak lettek - ugye mindig van rajtuk vmi ami nem kéne :D Ami nálam bevált márka, és elegánsabb vagy épp lazább ruhákat tudok találni, az a Pimkie, Bershka, H&M és Zara. Rengeteg Tally-s cuccom is van, inkább onnan csak ingek, régen azok is nagyon jó minőségűek voltak (úgy 4-5 évvel ezelőtt), de mára már borzalmas anyagból készülnek és az áruk sem épp a legalacsonyabb.
2013. márc. 23. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
És amúgy a New Yorker is jó- különösen az Amisu cuccok, jó minőségűek és az áruk is elfogadható.
2013. márc. 23. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!