Télen a nadrág alá 1 fiún a 15-20 denes nejlon harisnya elég meleg? (fiú vagyok)
Hát sokat nem ér, de a semminél lehet hogy jobb.
Én 140 denes nejlonharisnyákat hordok, ez már egészen meleg, ér annyit, sőt még jobb is, mint a kényelmetlen jégeralsó. :)
belekontárkodhatok egy kérdéssel a kérdésedbe? :D hogy birjátok ti fiuk a nejlon harisnyát pl farmernaci alatt?? mert én lány vagyok, 1 szál szőr sincs a lábamon, de ígyis széjjelmarom a lábam mert annyira irritálja, csak pamut harisnyát birok el(néha azt se)..szóval?
am 20den nagyon vékony..min 40den-es kell
Engem egyáltalán nem zavar a nejlon, sőt nekem az a kényelmesebb akár szőrös lábbal is, persze szőrtelenítve az igazi, úgy azért nekem is sokkal jobb. :) Mondjuk nem a harisnya miatt szőrtelenítem a lábam, hanem egyébként is, már évek óta. :)
A nejlonharisnyát meg azért szeretem jobban, mert ha fűtött helyre megyek, akkor sincs benne melegem, nem izzadok bele. A pamutba viszont beleizzadok, ráadásul kint meg semmivel sem jobb, vagy melegebb a nejlonnál. Nekem a nejlon jön be jobban, ez kellemesebb a bőrömnek. Nekem még ilyen viszketések, irritációk sosem voltak tőle, pedig jó pár éve ősztől tavaszig mindennap hordom. :) Nekem a 140 denesek nagyon beváltak. :)
Utolsonal a pont! Jegert a nagypapam hord!
Kulomben is mar 1994 ota gyartanak ferfi nejlonharisnyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!