Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fejezzem be a szexkapcsolatot egy fiúval aki belém szeretett?
Figyelt kérdés
Nem szeretném megbántani, mert a barátom volt, és átment a kapcsolatunk ilyen szexkapcsolatba. Valamennyire vonzódom a fiúkhoz, de nem tudnám vállalni. Ez a fiú meg belém szeretett már apának is feltűnt otthon, hogy ölelget. Meg bevallotta, hogy belém szeretett. Kapcsolatot, meg együttélést nem tudok elképzelni fiúval. Meg, hogy valakinek elmondjam ezt. Szóval arra jutottam, hogy be kell fejeznem, de nem tudom, hogy mondjam meg, mivel jó barátok voltunk.2019. márc. 2. 15:12
11/13 anonim válasza:
Úgy tűnik hasonló cipőben járunk, csak nekem nincs partnerem.
Én a helyedben titokban folytatnám a kapcsolatot, ne hívd át magatokhoz, így nem találkozhat a családoddal és nem fog kiderülni. Mellette pedig "viselkedj úgy mint egy hetero".
De lassan szokj hozzá a gondolathoz, hogy meleg (bi) vagy.
12/13 anonim válasza:
kijelentéséből inkább meleg.
egy biszexnek nem kell játszania a heterot.
Mondjuk azt hogy nem tudod eldönteni, hogy meleg vagy-e vagy sem nem értem. Csak érzed azt, hogy képes lennél-e dugni csajjal is.
13/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogyha megkedvelnék nagyon egy lányt menne a szex. Egyszer már voltam lánnyal akkor azt éreztem, hogy fiúval jobb lenne.
2019. márc. 4. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!