Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos en vagyok a megfelelo neki? Nem tudom hova tenni a dolgot.
A baratommal 2,5 eve vagyunk egyutt. A kapcsolatunk alatt, sok melypont es sok nagyon jo pillanatok vannak. Az elmult 4 honapba viszont, teljes mertekben figyel ram es erzem, illetve ki is mutatja ,h szeret. Egy panaszom nem lehet ra.
A kapcsokatunk eleg intim, mindossze a csalad es par haver tudja. Nem szeretjuk kivinni az utcara a dolgot.
Szoval, tegnapi nap epp egesz napos kozos programrol ertunk haza (nem elunk egyutt, de hetente 2-3 talalkozunk, sajnos a munkank nem engedi meg a kozos eletet)....es megalltunk a baratom legjobb haverjanal. A srac Peti es tudtam ,h ki o, es o is tudta h ki vagyok en (meg soha nem talalkoztunk mert nem hozta ugy ossze az elet). Szoval ahogy ott beszelgetunk, arra lettem figyelmes ,h a baratom teljes mertekben mashogy viselkedik, mint velem. Sokkal lazabb lett, kozvetlenebb, mas lett a beszedje, es valahogy ugy ereztem, h felszabadultabb. Hirtelen ezt nem is tudtam hova tenni. Ezt a baratom meglatta, es kerdezte mi van. Otthon beszeltunk errol, mivel mellettem, mindig kicsit masabb, talan feszultebb.
Elegge zavar, h esetleg en tenyleg eleg jo vagyok a baratomnak? Nem kellene egy olyan fiu aki mellett ugyan olyan laza?
A baratom szerint ezt is megint tul gondolom, mert o a haverja en meg a pasija vagyok.
En 26/p, ő 26/a
Veled van 2,5 éve. Írod, hogy figyelmes.
Akkor? :D Ne butáskodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!