Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biztos en vagyok a megfelelo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos en vagyok a megfelelo neki? Nem tudom hova tenni a dolgot.

Figyelt kérdés

A baratommal 2,5 eve vagyunk egyutt. A kapcsolatunk alatt, sok melypont es sok nagyon jo pillanatok vannak. Az elmult 4 honapba viszont, teljes mertekben figyel ram es erzem, illetve ki is mutatja ,h szeret. Egy panaszom nem lehet ra.

A kapcsokatunk eleg intim, mindossze a csalad es par haver tudja. Nem szeretjuk kivinni az utcara a dolgot.

Szoval, tegnapi nap epp egesz napos kozos programrol ertunk haza (nem elunk egyutt, de hetente 2-3 talalkozunk, sajnos a munkank nem engedi meg a kozos eletet)....es megalltunk a baratom legjobb haverjanal. A srac Peti es tudtam ,h ki o, es o is tudta h ki vagyok en (meg soha nem talalkoztunk mert nem hozta ugy ossze az elet). Szoval ahogy ott beszelgetunk, arra lettem figyelmes ,h a baratom teljes mertekben mashogy viselkedik, mint velem. Sokkal lazabb lett, kozvetlenebb, mas lett a beszedje, es valahogy ugy ereztem, h felszabadultabb. Hirtelen ezt nem is tudtam hova tenni. Ezt a baratom meglatta, es kerdezte mi van. Otthon beszeltunk errol, mivel mellettem, mindig kicsit masabb, talan feszultebb.

Elegge zavar, h esetleg en tenyleg eleg jo vagyok a baratomnak? Nem kellene egy olyan fiu aki mellett ugyan olyan laza?

A baratom szerint ezt is megint tul gondolom, mert o a haverja en meg a pasija vagyok.

En 26/p, ő 26/a

2019. márc. 2. 05:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az zavart meg, hogy láttál a szerelmedből egy újat, amit eddig nem tudtál. Én azt mondom, pont az fog zavarni majd egyszer, ha veled is csak haverként viselkedik, úgyhogy szerintem örülj, amíg ilyen szorosabb a viszonyotok :) ez épp annak a jele, hogy veled más, mint másokkal.
2019. márc. 2. 07:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Veled van 2,5 éve. Írod, hogy figyelmes.

Akkor? :D Ne butáskodj!

2019. márc. 2. 08:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ember máshogy beszél és máshogy viselkedik a szerelmével és máshogy a haverjaival, barátaival. Figyelj meg bárkit pl. telefonálás közben, akár férfit, akár nőt, akár heterot, akár meleget. Rögtön észre lehet venni a hangsúlyból és a viselkedésből, hogy az illető kivel beszél, pedig nem is látjuk, hogy ki van a vonal másik végén. :) Teljesen máshogy beszélünk a szerelmünkkel, mint a haverokkal. :)
2019. márc. 2. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
3-as okfejtése hibátlan. Vedd még hozzá, hogy nem éltek együtt., így sajnos nincs (még) meg az a lazaság, az elengedettség köztetek, mint a haverja társaságában.
2019. márc. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!