Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudasfaja99 kérdése:
Melegként is lehet igaz szerelemre lelni?
Figyelt kérdés
19 éves pesti srác vagyok :)2019. febr. 28. 15:14
2/9 anonim 

válasza:

Ismerek egy angol srácot/férfit akik mostanában lettek túl a 14. éven
3/9 anonim 

válasza:

Kétféle ember van, az egyik, aki sose fog, a másik, aki éppen mindig minden héten már megint együtt van a legújabb nagy szerelmével (vagy szerelmeivel). Az a megállapításom, hogy ez valahogy nem környezet és szerencsefüggő, hanem valami belülről fakadó személyiségjegy. Az utóbbi embertípust, ha kiraknák a Marsra, ott is két perc alatt megtalálná a foltját, ha nem megteremtené...
4/9 anonim 

válasza:

Igaz szerelem, de tényleg igazi, az csak egy van egy életben. Ha szerencséd van, akkor hamar megtalálod, ha nem, akkor sajnos bukdácsolni kell kapcsolatból, kapcsolatba, amíg eljön - ha eljön egyáltalán.
Sajnos az emberek, így a melegek többségének is a szíve helyett a lába között megbújó, 20 dekás húsdarab dönt és tesz tönkre mindent.
Nagy lelkierő és érzelmi intelligencia kell, hogy valaki ennek ellenálljon és tudja, mi a vágy, mi az érzelem...
5/9 anonim 

válasza:

Az igaz szerelem, az csak egyszeri alkalom, és vagy megtalálod, vagy nem. Simán szerelmesnek lehet többször is lenni, ha szerencsés vagy. Én nem vagyok x'D
6/9 -remete- 

válasza:

Igen lehet. Ugyan úgy lehet csalódni szeretni mint heteró párként,.
7/9 anonim 

válasza:

Én nem hiszek az igaz szerelemben. Vagy mindegyik szerelem igaz vagy egyik sem. Az emberek hajlamosak azt a szerelmüket "igaz szerelemnek" meg "nagy Ő"-nek nevezni aki a legintenzívebb érzéseket váltotta ki belőlük. Csak ez pont addig tart amíg nem találnak egy jobbat. És akkor az előző nagy Ő megy a levesbe. És amikor az új kapcsolat gallyra megy akkor meg sopánkodnak, hogy mégiscsak az előző volt az igazi. Szerintem a szerelem az szerelem. A kapcsolat meg csak akkor erős, ha mindkét fél akarja és nem a "nagyobb Ő"-t keresi a kapcsolat alatt is.
8/9 anonim 

válasza:

Hogy a viharba ne lehetne. Csak jó helyen kell keresni.
9/9 anonim 

válasza:

Hogyne lehetne, bar én nő vagyok és ordináré véletlen volt, hogy pont olyannal hozott anno össze a sors, akivel megvolt az érzés. Nem lett happy end, de kellemes emlékeket hagyott hátra. Jelenleg hetero házasságban élek gyerekekkel, de ha nem úgy alakul, ahogy alakult, simán lehet, hogy röpke 10 éve együtt lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!