Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak hülyít engem?
Van egy fiú, akivel a neten ismerkedtem meg, még nem találkoztunk, de viszonylag hamar egymásba szerettünk. Ő mondta ki először, hogy belémszeretett és sokszor mondja, hogy tökéletes vagyok és el sem hiszi, hogy vele vagyok. De szerintem keveset beszélünk, ahhoz képest, hogy járunk (igaz még távkapcsolat). Egész nap nem vagy csak alig beszélgetünk, pedig délután és este szinte folyamatosan elérhető. Ha ráírok, akkor később válaszol és csak kis választ ad, nem beszélgetünk. Csak késő este beszélgetünk és a téma a részéről már szinte csak erotikus jellegű. Van, hogy azt érzem, hogy csak leráz este, hogy már nagyon fáradt.
Mondtam neki, hogy szerintem keveset beszélünk, de annyit mondott, hogy nincs semmi gond és imád.
Szóval biztos, hogy másokkal többet beszélget, de nem tudom, hogy mással is kavar-e és, hogy tényleg szerelmes-e belém vagy csak hülyít, mert jólesik neki a szeretetem vagy ilyesmi.
Mit kéne tennem?
Nagyon beleszerettem, de nem szeretnék mégnagyobb fájdalmat magamnak, ha esetleg később kiderülne, hogy nem szeret igazából és csak kihasznál.
Én drukkolok nektek, de tényleg, csak hát párszor már láttam ilyet.
Azt javaslom, hogy mindenképp mihamarabb találkozzatok.
Mennyire laktok messze egymástól?
Köszönöm a válaszaitokat!
Kb 200-250km-re lakunk egymástól, de suli közben nem tudjuk megoldani, csak ha szünet lesz.
(Most szombaton is alig beszéltünk, max 4-5 kis mondat, végig mással beszélgetett. Azt mondta hogy sok haverjával beszélget muszájból, mert nem akarja megbántani őket azzal hogy lerázza őket... Csak így nekem tesz rosszat... Azt hiszem megpróbálok vele beszélni erről és ha kell befejezem mert nagyon nehéz ez így. Ha ennek vége akkor inkább nem is ismerkedek tovább mert csak rosszabban érezném magam ha az sem menne...inkább megkímélem magam ettől.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!