Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a biszexségem miatt nem bízik bennem a barátom?
Figyelt kérdés
Tényleg szeretem a barátomat nekem nem csak szexre kell. Mostanában beszéltünk erről és éreztem, hogy rosszul esik neki, hogy voltam már lányokkal. Van egy csaj aki szerelmes belém, és fiatal és a nyakamba ugrott egy szórakozóhelyen pedig nem biztatom, de mégis nyomul.Azóta a barátom még jobban kiborult, mert úgy gondolja, hogy elhagyom egy lányért. Meg nem vagyok valódi meleg mint ő mert neki nem semmi lányokkal. Nem bízik bennem, hiába járunk, meg éreztetem vele, hogy szeretem.2019. febr. 19. 19:54
1/5 anonim válasza:
Ülj le vele komolyan és beszéljétek meg hogy a biszex nem egyenlő a hűtlennel. Mondd neki hogy ugyanannyi esély van arra hogy elhagyod egy lányért mint hogy ő hagy el egy másik pasiért. Akkor talán megérti.
2/5 anonim válasza:
Azért nehéz mert meleg fejjel egy biszex srác esetén a lányokkal mert nem tudunk hogy "megküzdeni" a srácért. Egy lány mást tud adni a nemi adottságaiból kifolyólag mint egy srác, ugyanakkor egy másik fiúval ugyan azok a testrészeik vannak szóval nem az van hogy veszett fejsze nyele.
3/5 anonim válasza:
2-esnek igaza van.
még hozzátenném, hogy szerintem fiatal vagy, és előbb-utóbb családot akarsz. ez minden biszexben benne van, ezért állnak így hozzájuk a melegek.
De ha nem így van bizonyíts neki. Hogy hogyan? Például azt a csajt is simán lerázhattad volna, megmondhattad volna, hogy bocs, de már van valakim.
Ha hagyod, hogy rádmásszon, ne csodálkozz, ha a barátod féltékeny, te sem lennél más ilyen helyzetben.
4/5 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki, de nem érti, mindig bepróbálkozik. Huszonévesek vagyunk, de a fiúkhoz jobban vonzódom. Annyi hogy lányokkal is tudok szexelni, de valamiért érzelmek terén fiúkhoz vonzódom. Meg szexuálisan is. Szóval úgy érzem, hogy majdnem meleg vagyok, de a barátom szerint nem.
2019. febr. 20. 16:32
5/5 anonim válasza:
Szerintem amikor otthon vagcx a baratoddal akkor hivd at a csajt is es a baratod szeme lattara mond el a csajnak hogy ne probalkozzon, mert neked van egy parod, aki fiu. Es ez teged mar idegesit. Vagy valami ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!