Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok megkésve?
Figyelt kérdés
Még nem volt senkim, és nagyon érdekelne, nem csak a szex, hanem egy kapcsolat is...
Vékony, 18 éves, szőke, kék szemű srác vagyok, és a rend kedvéért meleg :)
Nektek mikor volt az első? (kapcsolat, szex?)
A privát üzenetekre is szívesen válaszolok :)
2019. febr. 18. 18:58
2/9 anonim válasza:
Miért lennél megkésve? 18 és fél évesen szerettem bele először pasiba, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy "kihagyjam valamit"... 😊
3/9 anonim válasza:
Kölyök, vannak, akik 30, vagy 40 felett jönnek rá, hogy melegek, és még ők sem késtek le semmiről. :)
Tessék szépen próbálkozni, randizni, ismerkedni, és előbb-utóbb csak találsz olyan embert, aki mellett jól érzed magad.
4/9 Béla211 válasza:
Nem vagy elkésve. Én 21 voltam mikor történt először valami fiúval szexuálisan. És 23 mikor egy igazi kapcsolatom alakult ki. Szóval csak nyugi:)
5/9 anonim válasza:
Vajon miről maradtál volna le? Max. az iskolai gúnyolodásokrol, vagy bujkálásról.
6/9 kovpet válasza:
"Vékony, 18 éves, szőke, kék szemű srác vagyok, és a rend kedvéért meleg"
De cuki lehetsz, Rikikikém :)
18 évesen semmiről nem vagy lekésve, most kezdődik az életed. Sok szerencsét hozzá! :)
7/9 ftf1983 válasza:
Semmiről se vagy lekésve. Fiatal vékony fiúként pedig csak rajtad múlik mikor kezdesz pasizni.
8/9 anonim válasza:
Én kb. 14 évesen sejtettem már, hogy a fiúk felé vonzódom, de csak 27 évesen mentem bele először a szexbe. Társkeresőn és az akkori partnerek közül, mindenki kedves volt, barátságos. Nem bántam meg.
9/9 anonim válasza:
Cuki fiú lehetsz. Szívesen megölelgetnélek és megszeretgetnélek. Remélem találsz majd olyan srácot, aki vigyáz hogy jó legyen. Sajna félek, hogy a 27 évemmel neked sok lennék :) Ha mégse akkor elérsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!