DE Neptun kollégiumi jelentkezés kicsit megkésve?
Postai úton intéztem a jelentkezést, fel is vettek, viszont ezt a Neptunban nem csináltam meg. Tehát kollégiumi jelentkezésnél nem tudok semmire se kattintani. Olvastam hogy másoknak zöld lett valami jelecske ott ahol felvették, nekem viszont semmi sincs ott, mert nem is csináltam ott semmit, nincs semmi lista. Azt hittem ez automatikusan megy, hogy megjelenik az az esetemben 3 koli ahova jelentkeztem, de nem így történt.
Írták hogy fizessek be 8000 Ft-ot a Neptunon keresztül a kolinak, viszont így nem tudok semmit se csinálni.
Most mit csináljak?
Szia!
Szerintem még mindig szünetel a DE neptun,mert nekem még mindig nem ment át a diákigazolványra a pénz. Egyébként én se jeleztem a kolit a neptunba,viszont gondolom eljárási díjat te is ott fizetted rá,szóval nem hiszem hogy baj lehet belőle.:)
Szia:)
Én úgy tudom hogy nekünk nem is kellett ott. Azt a 8000-ret majd megtalálod a tételeknél pár nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!