Elkezdtem megkésve egy könyvelői tanfolyamot,3 hónap múlva lesz a vizsga, de én semmit sem tudok, nagyon elkeseredtem, szerintetek meg tudom tanulni 3 hónap alatt? Vagy veszett fejsze nyele? Tapasztalatok? Tanácsok?
Ha igazán "ráfekszel", akkor még behozhatod. Hiszen kb. annyi a lemaradásod is, mint amennyi időd még van.
Ha a többiek pl. napi 3 órát tanulnak otthon, te pedig (mivel időd is van), tanulsz d.e. is 3 órát, d.u. is 3 órát, pont akkor érsz a végére, mint a többi. De ha te pl. d.u. nem 3 órát, hanem 4-5 órát tanulsz, akkor meglehet, hogy már egy hónap alatt is utolérted őket, és attól kezdve már velük együtt, napi 3 órás tanulással tudsz haladni a vizsgáig!
Én nem adnám fel!!! Mit veszítel????
húú köszi a biztatást ! :) akkor neki fogok ülni :)
csak olyan rossz,hogy tényleg semmit de semmit nem tudok,azt se tudom,hogy eszik-e vagy isszák ezt az egészet, és látom,hogy ők már mindent tudnak szinte,mert sokan már dolgoznak is benne,plusz már a vizsga is szóba jött,hogy hogy lesz mint lesz.én meg félek,hogy hú mi lesz velem hogy kezdjek neki,meg hogy egyáltalán lesz-e rá időm..
veszíteni azt fogok,hogy a szüleim írattak be,mert most lennék első éves pénzügyön, de passziváltattam és ugye gondoltuk jól fog jönni ez a tanfolyam a későbbiekben meg majd suli mellett dolgozni vele,és igazából félek,hogy ha nem csinálom meg azt fogják mondndani,hogy nem is neke mvaló a pénzügy..
Mi nem megy pontosan? Melyik része?
Ha itt nem is válaszolnak azonnal, akkor az internet a segítségedre lesz a tanulásban.
Keress egy osztálytársat, akinek a jegyzeteit, amit az órán írt, lefénymásolja neked, mindegy milyen, majd kibogarászod, vagy kössetek "üzletet", hogy mit tudsz neki nyújtani azért, ha segít az anyagban elindulni. Gondolom van könyvetek is.
Másrészt, ha már konkrét kérdéseid vannak, és itt felteszed, segítünk!
Arra kérünk, ugyanehhez a kérdéshez írd pótlólag le, véletlenül se higyjük azt, hogy egy "könyvelőt spórolni akaró" vállalkozó faggat bennünket. Azoknak nem segítünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!