Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá az unokatestvérem arra jogy engedje hogy lecumizzam?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném,de egy kicsit félek hogy nemet mondana vagy elítélne.2019. febr. 17. 15:50
1/9 anonim válasza:
Miért akarod az unaktestvéred lecumizni?
2/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kérdezd meg. :) nekem az unokatesom a ferjem szinten melegek vagyunk, azota o a nagy o hogy ejjel arra kelek h lecumiz. Imadom a kis sperma szajat
3/9 anonim válasza:
Szóból ért az ember. Nekünk is volt ilyen kalandunk.
4/9 anonim válasza:
Te vagy az Laura ?
Én az uncsitesód vagyok és egy szavadba kerül 😉
5/9 anonim válasza:
Haaat. Nekem eszembe se jutna unokatesoval, de szerintem is csak kerdezd meg. Aztan ha rossz neven veszi akkor mondod hogy "teso csak vicc volt. Szerinted komolyan gondoltam? Xdd "
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló köszi
2019. febr. 17. 19:27
7/9 anonim válasza:
Ha nagyon rágerjedek valakire, maguktól jönnek az ötletek. Én is lecumiztam az unokatesomat.
8/9 anonim válasza:
Engem bezzeg nem akartak csak így direktbe lecumizni srácok :(
9/9 anonim válasza:
Igyatok ugy konnyebben hagyja h kielegitsd ;)
Nalunk ugy indult h kolcsonos lesz de o kevesbe elvezte ugyh inkabb en terdeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!