Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért álmodtam azt, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodtam azt, hogy az unokatestvérem megszopatott?

Figyelt kérdés

Kétség sem fér hozzá jó srác, és az álmomban is akkora volt a farka és olyan formájú mint ahogy elképzelem neki. Mégis morbidnak tartom kicsit a helyzetet. Sose vágytam rá szexuálisan... Mi lehetett az oka az álomnak? Talán a jövőben megtörténhet? Nem lenne ellenemre :D

25f ő 24f

2018. ápr. 21. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Elég ha egyszer fantáziálsz róla... most is írod, hogy nem lenne ellenedre. A farka is olyan volt, amilyennek te elképzelted. Tehát te csak a szíved leghőbb vágyát álmodtad meg, amit te persze nem mersz elmondani senkinek. Ez mással is előfordult már. Az, hogy megtörténik, vagy sem az kizárólag rajtad és rajta múlik. Az álmok nem feltétlenül a jövőt mutatják.
2018. ápr. 21. 12:45
 2/9 A kérdező kommentje:
1 évben egyszer ha beszélünk egymással szóval kétlem, hogy megtörténne valaha is.
2018. ápr. 21. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ui.: én is fiú vagyok és rengeteget fantáziáltam róla, hogy leszopok egy farkat, ...sőt még most is, de el kellett fojtanom magamban, ugyanis nem volt kit.
2018. ápr. 21. 12:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja értem. Nos én meleg vagyok és eszembe sincs elfojtani semmit. :D majd csak találsz valakit.
2018. ápr. 21. 12:52
 5/9 kovpet ***** válasza:
100%

"Az álmok nem feltétlenül a jövőt mutatják."

Nem FELTÉTLENÜL? :)

2018. ápr. 21. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok: Hát én nem mondanám magamra, hogy meleg... jó lehet, hogy arra is azt mondják, de engem csak a pénisz látványa izgat fel. És akkor is csak a orális szexre gondolok. Tehát pusztán annyi, hogy jó lenne a számba venni egy hímtagot és kielégíteni úgy egy férfit. Ennyi.

(Azért írtam, hogy nem FELTÉTLENÜL a jövőt jelenti, mert csak rajtad műlik, hogy megvalósítod-e, vagy sem.)

2018. ápr. 21. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne ha az álmok valóra válnának. Egyszer azt álmodtam hogy Balogh Szabolcs előtt térdelek.
2018. ápr. 21. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert néha megálmodjuk amit szeretnénk:)
2018. ápr. 21. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
En nem csak almomban szoktam szopni az uncsimat :D
2018. ápr. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!