Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél meg kel kérdezni a másiktól, hogy HIV fertőzött-e vagy ezt nem szokás?
Ha nem is egyből de találkáig valahogy előhozakodhatol a témával.
Én mindig rápróbálok és rájöttem hogy a magyar az egy nagyon önzetlen és magát feláldozó nép. Arra a kérdésre hogy van e nemi nyavalyája, tehát nincs megnevezve a HIV mint probléma mindenki egyből rendszeres véradó vagy plazmadonor lesz, de nem ritka az sem hogy a munkahelyen követelmény a rendszeres vérvétel.
Fent van szexpartner keresőn isten tudja hanyadik pár hetes reggel és elhiszik hogy majd én eliszem :D
A gumit használóknak pacsi, ezzel az erővel mind1 ha műfarokkal oldom meg... Nem azért találkozok sokszor nagy nehezen valakivel hogy egy vákuumfóliázott farkat nyalogassak hanem azért hogy érezzem az ízét amit utána le is nyelek.
Az már egy másik dolog hogy letáborozunk e egymás mellett és senki nem kavar e össze-vissza, vagy ha annyira nem monogám a kapcsolat, egy negatív HIV teszt mégis egy támpont hogy előttem is vigyázott magára. De aki egyből kifogást keres meg felhúzza magát ezen, mehet isten hírével.
Ha valaki tőlem elvárná pl. a HIV tesztet egyből azt kérdem mikor akar találkozni? Valahogy megnyugtat egy ilyen partner, mint aki azt hiszi hogy ő aztán kizárt hogy beteg legyen...
"Valahogy megnyugtat egy ilyen partner, mint aki azt hiszi hogy ő aztán kizárt hogy beteg legyen..."
100% -ban egyetértek veled!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!