Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lehet annak az oka, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka, hogy felmérések szerint is több a meleg férfi, mint a leszbikus nő?

Figyelt kérdés
Szerintetek is érdekes tény ez?

2019. febr. 8. 15:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%
Az, hogy a nők k#rva idegesítőek.
2019. febr. 8. 16:54
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó, kérlek ne mondj ilyet, lehet hogy a homoszexualitás kategóriában vagyunk, de ne gyűlöljük a másik embert! Én igyekeztem finoman elmondani a punciról a véleményem, hogy miért nem tetszik nekem, és nézd meg mi lett a vége. Ne akard, hogy megint balhé legyen itt. Sajnos járnak ide olyan heteroszexuálisok és leszbikusok ide, akik nem tisztelnek minket és az ilyen lehetőségekre várnak. Azokat viszont akik rendesek, azokkal szeretünk beszélgetni és nem gyűlöljük egymást, tiszteljük a másik nemi identitását.
2019. febr. 8. 16:58
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
Valószínűleg pedig igaza van az 1-esnek. Én bi férfi vagyok, szóval szeretem a puncit is (bár nekem csak a kifejezetten szép puncik tetszenek), egy farok izgatóbb, és pikánsabb vele foglalkozni. És rengeteg férfit izgat a gondolat hogy sz*pjon, stb. max nem ismerik be.
2019. febr. 8. 17:17
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
Illetve kimondottan 100%-os leszbikus tényleg iszonyat kevés van. Nem egytől hallottam, hogy néha elbizonytalanodik, vagy bi-nek mondja magát, mert azért csak jó nekik néha a farok. És ez nem hímsovinizmus, csak ezt tapasztalom.
2019. febr. 8. 17:21
 15/22 anonim ***** válasza:
98%
Na még a végén kiderül, hogy leszbikusok nincsenek, azért mert a farok gyönyörű. Ne zavarjon benneteket, hogy a homoszexuális emberek már pl. az utcán a saját nemüket nézik, meg sokan gyerek, kamaszkorukban is a saját nemükbe szerelmesek. Amikor még a punci, farok témáról gőzük sincs. Ez egyébként szexuális orientáció. A nemi identitás az, hogy férfinek vagy nőnek érzed magad csak, hogy okosodjatok.
2019. febr. 8. 17:37
 16/22 anonim ***** válasza:
57%
Aham..hát én pl mindig a lányokat néztem meg az utcá, iskolában stb..sőt vonzalmat is váltott ki belőlem néhányuk.. azonban a testiség dologba bele se gondoltam, viszont a fiúk pénisze akkor is érdekelt, már meg fantázia a sz*pásról.. pedig nem nézegettem meg a fiúkat, meg ilyesmi.
2019. febr. 8. 18:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben melegekről van szó. Egy leszbikus nő nem vonzódik a férfiakhoz, mint ahogy egy meleg férfi sem a nőkhöz. Attól, hogy vannak olyan melegek akik magukra erőltetik a heteró kapcsolatot még nem lesznek biszexek.
2019. febr. 8. 20:03
 18/22 anonim ***** válasza:
36%
Mert ferfi arc sokkal helyesebb es izgatobb a penisz meg hAb a tortan!
2019. febr. 8. 20:20
 19/22 anonim ***** válasza:
90%

Emberek! Gondolkodjatok már logikusan!!

A feltett kérdésben lévő állítás kutatásokra épül. Tényleg több a homoszexuális férfi, mint nő. Tehát nem arról van szó, hogy hányan vállalják fel nyíltan a férfiak, illetve a nők közül. Hanem, hogy valóban több a férfi homoszexuális. Ez a világon globálisan igaz. Nem csak idehaza. Méghozzá hasonló arányban. Ezért nem állják meg a helyüket a társadalmi elvárásokról írt "tippek" sem. A szépséggel kapcsolatos magyarázatok pedig még viccnek is rosszak.

A ténynek, miszerint több a férfi homoszexuális biológiai oka van. Van benne genetika, magzati hormonális szabályozás, magzati egyedfejlődés. Nem biológiai okok közé neveltetés és szerzett élmények. Nem egy tényezős történet, de nem is kell az összes felsorolt. Röviden egy-két tény.

A szexuális irányultságot genetikailag a 23. kromoszómapáron lévő gének kódolják. Ez a kromoszómapár férfiaknál XY, nőknél XX. (A másik 22 pár egyforma a két nemben.) A szóban forgó gének az X tagban találhatók. Amiből a nőknek kettő van. Tehát ha egy nőben hibás(ak) ez(ek) a gén(ek) akkor számukra rendelkezésre áll egy tartalék, ami nagy eséllyel tökéletes működésű és képes átvenni a hibás szerepét. (Félreértések elkerülése végett, a "hibás" szót olyan értelemben használom, hogy a gén nem a heteroszexualitás tulajdonságot kódolja, hanem bármi mást.) Mivel a férfiben csak egyetlen X kromoszóma van, ezért ha a szóban forgó gén(ek) hibás(ak) akkor az illető nem lesz heteroszexuális. Nőkben mindkettőnek hibásnak kell lenni ehhez.

Magzati fejlődés. Az, hogy egyetlen sejtből 9 hónap alatt egy tökéletes, életképes és egészséges kisember fejlődik a világ egyik csodája. Ez a csoda annak köszönhető, hogy a magzati fejlődést szabályozó génjeink tökéletes időzítéssel kapcsolnak be, majd kapcsolnak ki. Szintén a génektől függ, hogy a magzat kisfiúként, vagy kislányként lát napvilágot. Megint az a 23. kromoszómapár. A X kromoszóma hordozza azokat géneket, amiktől a magzat kislánnyá fejlődik. Az Y kromoszóma pedig azokat, amitől a magzat kisfiúvá fejlődik.

Nőknél a helyzet egyszerűbb, nekik a kromoszómapár XX, tehát kizárólag olyan génjeik vannak, amik kislánnyá válást kódolnak. (Ezúttal tekintsünk el a gén- és kromoszómahibáktól.) Az XY magzatban viszont mindkét nem kialakulása kódolva van. Normális esetben miért lesz ő kisfiú és nem kislány? Nos bármilyen hihetetlen, kezdetben ő is kislánynak indul. Először az X kapcsol be és elkezdenek kialakulni a fiúmagzatban! a nőivarú gonád telepek. De nem fejlődnek nőivarszervekké, hanem elsorvadnak, mikor bekapcsol az Y kromoszóma, blokkolva az X ez irányú működését. Aminek hatására hím ivarú gonádtelepek, majd belőlük hímivarszervek fejlődnek. Gondolhatjátok milyen bonyolult folyamat. Magzati hormonok is szerepet játszanak. Több a hibalehetőség. Na most, ha az édesanyából több női nemi hormon jut el egy XY magzathoz az szintén hibalehetőség. Ismét a fiú magzat hátrányára. Lány magzatnál is lehetnek hormonális szabályozási hibák, de kisebb az esély. Ezek a magzatok idővel tökéletesen nemző- illetve fogamzásképes férfiak és nők lesznek. Tökéletesen funkcionáló nemi szervekkel. Leszámítva a nagyon súlyos magzati hormon szabályozási hibát szenvedőket. De nagyon homoszexuálisról kimutatták, hogy volt ilyen problémájuk az anyaméhben. (Nem tudom, hogy utólag vizsgálták-e őket, vagy a magzati korban ismert esetekről derült ki később, hogy nagyobb arányban lettek homoszexuálisok.)

A neveltetési, vagy szerzett élmények is okozhatnak homoszexualitást. Erre bizonyíték az a nagyszámú egypetéjű ikerpár, akiknek a genetikai állományuk tökéletesen azonos (ezért hasonlítanak külsőre megtévesztésig) ám egyik tagjuk hetero-, a másik homoszexuális. A magzati fejlődésük persze nem feltétlen volt azonos, de azért nagy valószínűséggel igen.

Ezek a neveltetés és szerzett élmények elsősorban akkor játszanak szerepet, ha fent részletezett biológiai okok már eleve hajlamossá tettek valakit a homoszexualitásra. Ráadásul, hogy ismét a nők legyenek előnyösebb helyzetben, a pszichológusok egyértelműen kimutatták, hogy a férfi szexuális psziché sokkal sérülékenyebb ebben a tekintetben, mint a női. Az övék stabilabb, nehezebben "kizökkenthető".

Ezek együttesen magyarázzák, hogy miért van több férfi homoszexuális. És nem csak ezt. Hanem, hogy a férfiak körében miért gyakoribb, a szadizmus, a pedofília, a mazochizmus, stb, stb.

Továbbá ez magyarázza azt is, hogy a történelem folyamán, miért nem tűnik el a homoszexualitás. Hiszen tisztán elméleti síkon, a homoszexuális utód nélkül hal meg. Tehát az ez irányú géneknek a generációk során ki kellene szelektálódniuk. Ehelyett folyamatosan közel konstans arányban van jelen a népességben. Az ok, azok a hordozó nők, akik ugyan heteroszexuálisak, ám egyik X kromoszómájuk "hibás". Ők születendő fiaiknak 50 %-os valószínűséggel adják ezt tovább, akiknek ugye nem lesz másik X... A lányaik szintén 50 %-os valószínűséggel lesznek homoszexualitást hordozó heteroszexuálisok. Elméletileg. Remélem, azért érthető volt.

Köszönöm a figyelmet és a kitartó olvasást!

2019. febr. 9. 14:54
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem csoda, mivel a férfiak erősen szexuális lények... A nők meg simán ilyen zöldeket megkérdeznek a férfiaktól, hogy "te miért nézed annak a lánynak/fiúnak a fenekét, mikor még azt se tudod, mi a neve", ahelyett, hogy ők is a fejüket kapkodnák az utcán.

Hogy is mondjam, mikor a nőtársadalom jelentős hányada a "testalakzat vizuális látványától agyban születő vonzalom" teljes hiányát mindenféle tündérmesékkel, családi fészekkel, esküvői ruhával, biztonságérzetet nyújtó, egzisztenciával rendelkező, több diplomás álomférjekkel pótolja ki - magyarán a vonzalom nem a másik fél küllemén, hanem valami megálmodott kacsalábonforgó mesevilágban körvonalazódik, akkor máris érthetjük, hogy az mért a heteró társadalomban helyezkedik el, és mért nem a társadalom árokba taposott margóján. Ezzel szemben férfiaknál nyersen, parancsolóan adott, darabra kihez vonzódik, és kihez nem, ott ilyen elvont tényezők nem tudnak behatni. Hát a nőknél meg szinte csak ezek hatnak. (GQ-k, FTM-ek persze mindjárt nem így működnek.)

Nem csak leszbikusból van ám kevesebb, elve a nők nagy hányada semmilyen szexuális meg közel semmilyen szexuális. Csak persze ők alapból "normál heteró emberekként" vannak szerepeltetve. Úgy valahogy, mint a muzulmán országokban a 100%-os muzulmánság, ott is kérdés nélkül beírják még az ateistát is annak.

2019. febr. 9. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!