Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire vagytok szégyenlősek nyilvános öltözőben/zuhanyzóban?
Figyelt kérdés
Megnéztek más pasikat?
Kort is.
2019. febr. 5. 16:24
11/20 anonim válasza:
Nem vagyok szégyenlős de hajlamos felállni a farkam szóval akkor inkább takargatom magam. :D Kukkolni viszont mindig szoktam, még nem vettek észre. :D
21/f
12/20 anonim válasza:
Egyátalán nem.Sőt ha észreveszem,hogy figyel valaki,akkor felé fordulok,hogy lássa amit szeretne.
13/20 anonim válasza:
Én az vagyok, mert nem szép a testem, és a farkam is kicsi. Sose zuhanyoztam még kondi után, eleve nem igénylem, de a szégyenlősség is visszatartana. Emiatt egyébként nem is szeretem ha mások mutogatják magukat meg a farkukat, nekem ez nagyon kellemetlen. Oda-oda pillantok, de egyszerre tetszik meg zavar a látvány. :/
28/F
14/20 anonim válasza:
Semennyire, ha tetszik egy pasi, és látom, hogy ő is kiszúrt, mindig lehajolok a szappanért, hogy lássam bejön-e neki:)
15/20 anonim válasza:
Igyekszem hamar felöltözni,de szívesen nézelődöm óvatosan. Nyilvàn nincs ellenemre egy szép farok látványa,de nem akarok lebukni. 22/f
16/20 anonim válasza:
Szoktam nézelődni, de nagyon bejön, ha engem nézegetnek, jött már össze ebből is szex.
17/20 anonim válasza:
én az voltam.
de egy izmos fiú az aquapark wc-jében megfogot és mozgatta a fejem hogy szopja le.
az meg olyan volt hogy:🥕🫨😮💨
18/20 anonim válasza:
En nem vagyok szegyenlos ilyen helyen csak az a baj hogy mindig merevedesem lesz ilyen helyen es en is nezegetek nagyon es van hogy elkao a hev de azrt osszeszedem magam 17/f passziv
19/20 anonim válasza:
Nem vagyok szégynlős!Érdekes módon ilyen helyen sohasincs merevedésem!Sőt felállítani és masztizni sem tudok!!!Nem zavar ha néznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!