Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én azt írom le ahogyan én csinálom.
Elösször is elvégzem a dolgomat és próbálok minnél többet üríteni.
Mikor már a tusolóba/kádba vagyok akkor letekerem a zuhany fejet és leguggolok,oda teszem a lyukamhoz a csövet és megengedem a langyos vizet de csak szépen lassan.
Mikor úgyérzem hogy elég a víz akkor a wcbe ürítem és addig csinálom ameddig tiszta víz nem jön.
Nem engedek soha sok vizet be egyszerre mert az nekem később ürül ki.
#2-es válaszoló vagyok és olyan 2dl víz elegendő szerintem egyszerre amit beengedsz. Ha nem engedsz sok vizet csak azt a 2dl-t akkor nemtud szerintem “fentebb” a beleidben megrekedni és nem kell órákig várni hogy az összes víz távozzon elég olyan 10-15 perc és akkor már biztos a dolog.
Ne lincseljetek meg de majd idővel mikor már ismered a tested rendesen akkor a beöntést is el lehet hanyagolni mert nem lesz semmi baleset, max felnyomod az ujjad 2 ujj percnyire és azt a kis részt jobban megtisztítod mondjuk ha van nyalás is hiszen úgy sem a belsejét nyalják a segglyuknak hanem a külsejét de azért nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!