Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak orál? Tartós kapcsolattal?
Figyelt kérdés
Működhet így egy kapcsolat.. Miért ilyen nehéz rálelni egy társra, komoly kapcsolattal. Probáltam mar mindenféle társkeresőn, eredménytelenül. A legtöbben csak szexet akarnak, vagy anált is. Nem hiszem el, hogy nincs kint a világban sebki, aki hasonlóan csak orális szexet szeretne és tartós kapcsolatot.2019. jan. 25. 11:51
1/10 anonim 

válasza:

Orál, közös maszturbálás nekem teljesen elég lenne, úgy hogy közben kapcsolatban lennénk. 20/f
2/10 anonim 

válasza:

Nekem is elég lenne kapcsolatban, nekem az érzelmek fontosabbak. 19/f
3/10 ZoltanAnglia 

válasza:

Nekem is eleg lenne az oral, ha en kapok, azaz en leszek leszopva....viszont 53 eves ferfi vagyok.
4/10 anonim 

válasza:

Három kapcsolatom is volt, mind így működött, és jól. Most nincs senkim , de bízom abban, hogy jön még egy értelmes emberke, aki nem análcentikrus,és érzelmeket is díjazza.
Komolyan a komoly kapcsolatra.
49 F
5/10 anonim 

válasza:

Csak orál jöhet, de kapcsolat nem, max haverok.
6/10 anonim 

válasza:

Én ilyen szexhavert keresek, mivel én csak is térdelni szeretnék.
7/10 anonim 

válasza:

5ös vagyok. Nem tudom, hogy mi volt kivetni való a dologban. Biszex vagyok, így csak a szopást szeretem oda vissza és mivel érzelmileg a lányok fele húzódok, ezért nem akarnék pasival kapcsolatot.
Válaszoltam, hogy én benne lennék, csak kapcsolat nélkül.
8/10 anonim 

válasza:

simán az orál meg a közösmaszti a legjobb ;) 😄😄😄😄
9/10 anonim 

válasza:

Sexhaveros kiverős cumizós...szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!