Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex férfival lehet tartós kapcsolatban élni?

Édesjóistenem...
Gondolkdj, mielőtt hülyeségekre alapozol! A hűség mióta szexuális beállítottság kérdése?

NEM lehet. Jó, akadnak ritka kivételek, nem kell azokat előhozva lepontozni.
Sürgősen hagyd abba vele a kapcsolatot, mert nagyon meg fogod járni, rengeteget fogsz szenvedni. Nekem az első párom biszex volt. Persze ezt az elején nem tudtam, csak miután összejöttünk, fülig szerelmesek lettünk egymásba, akkor mondta el, hogy ő bizony egy 3 gyerekes családapa. Nem kívánom senkinek sem, hogy átélje azt a szenvedést, amit akkor és utána hónapokon át éreztem.
Logikusan gondold végig. Egy biszex mindig tud választani: nő vagy férfi. Most lehet összejön veled, boldogok lesztek, de mi lesz 1 vagy másfél év múlva, amikor elmúlik a szerelem (ami ugye egy biokémiai folyamat)? Egy meleg kapcsolat nagyon sok áldozattal és kényelmetlenséggel jár (titkolózás, bújkálás stb stb.), így egyértelmű, hogy a lángoló érzés kimúlása után nem fog melletted bújkálni, hanem keres magának egy nőt, akivel sokkal "kényelmesebb", mindenki számára elfogadható kapcsolatban élhet.
Ha annyira bejösztök egymásnak, akkor én a helyedben max egy haveri rendszeres szexkapcsolatot alakítanék ki vele. Viszont mivel írtad hogy már beleszerettél, így esélytelen lenne úgy szexelned vele, hogy ne érezz semmit.
Szóval hagyd abba most az elején. Minél tovább húzod, annál nehezebb lesz.

"De hármas miért vagy ennyire idióta?:( miért járna 2018-ban egy meleg kapcsolat bújkálással meg titkolózással? Miért múlna el a szerelem ilyen hamar? És pont annyi esély van rá hogy egy biszex férfi megcsalja/elhagyja valaki másért a párját, mint egy meleg vagy heteró férfinél."
Először is: idióta az, akinek a hátsójából kiestél.
Másodszor: nem tudom te hol élsz, feltételezem hogy a fővárosban. Akkor felvilágosítanálak, hogy "vidéken" is élnek emberek, ahol bizony nem egy életbiztosítás felvállalni magad. A legtöbb munkahelyen pl. egyenlő az öngyilkossággal. Szóval nem tudom hogy melyik bolygóról jöttél.
Harmadszor: a szerelem egy biokémiai állapot, aminek az ideje 1 vagy másfél év. Én 6 éve vagyok a párommal, de a lángoló érzés az említett idő után elmúlt. Szeretet ugyanúgy megmarad, de nyilván több év után nem fog görcsbe rándulni a gyomrom, ha meglátom hogy a párom keres telefonon. Kérdezd meg erről akármelyik házaspárt, akik mondjuk évtizedek óta együtt vannak.
A biszexekre rátérve: leírtam az előző kommentemben a veszélyét a dolognak, nem vagyok papagáj hogy ismételjem magam.

Na jó.
A bisexualitás nem feltétlenül jelenti azt hogy 50%nők 50%férfiak. Ennél sokkal bonyolultabb téma, sokkal több spektrummal.
3.as, az hogy te rosszul jártál egy bisex sráccal, nem azt jelenti, hogy minden bisex olyan amilyen ő volt. Ezt hívják általánositásnak, és csúnya dolog.
Pont olyan, mintha én azt mondanám, hogy "Nem járok magyar sráccal, mert egyszer egy építőmunkás utánam kiabált hogy "némmá egy kicsi sárga" és akkor ebből itélve minden magyar bunkó.
De hogy ellenpélda legyek, én pl. bisex vagyok, de az életben nem csaltam meg senkit, és az hogy mind2 nem vonz, nem azt jelenti hogy mind2re egyfojtában szükségem van, hanem azt hogy a párom bármelyik lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!