Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy bi vagy meleg vágyaim lennének? Vagy mi ez?
Egy filmet láttam, ahol a nevelőintézetben visszaélt a fegyőr a hatalmával. A pokoli lecke a film Brad Pittel. Meg volt más is benne. És vmiért izgatott a srác szerepe. Na nem az anál. 40.41-nél van a jelenet pl:
Ne értsetek félre. Nem tetszik ami benne van. A helyzet volt érdekes. Nem is értem. Sose tenném meg de mégis elgondolkoztat, hogy kényszer alatt se? Mert úgy már nem az én döntésem.
Szerintem elképzelhető. A heteronormatíva miatt én is ódzkodtam az anál gondolatától jó ideig, de aztán "levedlettem" a fenntartásaimat.
Igazából, ahogy érzed. Ennyiből azt se lehet mondani, hogy lenne neked, de azt sem, hogy ne lenne bi hajlamod. Ha ennyire felkavart, hogy ide is írtál ki kérdést, akkor szerintem érdemes lenne utána olvasnod, esetleg tesztelned, hogy tényleg izgat e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!