Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erzes ha szopaskor a szádba élveznek?
Figyelt kérdés
Meg sosem voltam pasival, csak nővel de nagyon erdekel milyen lehet, vagy az ha megdugnak.
El lehet élvezni pusztán attol hogy dugnak?
2019. jan. 21. 22:39
11/20 anonim válasza:
Nálam ez a szopás csucsa, hogy lenyelem. Ha közben masztizok, ettől élvezek el. Nem volt dolgom olyan fiuval, akinek kifejezetten rossz izü lett volna, viszont volt olyan, akinek mézédes volt.
12/20 anonim válasza:
Sajnos nem volt még hozzá szerencsém. De nagyin kipróbálnám már... Mármint nyelni.
13/20 anonim válasza:
Isteni jó érzés, és nem az ondó íze miatt. Azért fantasztikus, mert az imádott lény legintimebb testrészét kényeztetem a számmal, és ennek eredményeképp élvezi, majd elélvez attól, amit nagy élvezettel csinálok neki. A magömlés során spriccelő ondó a férfi élvezetének a materiája, anyagi megnyilvánulása, ezért hihetetlen élvezet, amikor a számba kapom.
14/20 Faklyahhh válasza:
Nos, látom megoszlanak a vélemények. Van aki szereti csinálni van aki úgy áll hozzá, hogy igen, szeretem mindent bele. Van aki nem, van aki csak megteszi. Dee hatalmas RESECT azoknak a nőknek akik megteszik a kedvünkért, annak ellére, hogy nem szeretik. CSÓK.
15/20 anonim válasza:
Ha szopasra adom a fejem akkor azt teszem amit az aktivom ker. Ha kell lenyelem ha kell szetkenem az arcomon
A legdurvabb az volt amikor tobbszor elvezett a szamba es a vegen kellett lenyelnem az egeszet
16/20 Frolyt2 válasza:
En imádom ha a számba èlveznek, de csak olyan pasinak engedem aki nem dohányzik, nekik rossz ízű a spermájuk.
17/20 anonim válasza:
Én mindig lenyelem és nagyon jó
18/20 anonim válasza:
Én először nem nyeltem le de a második harmadiknál már simán nyelem. Izgat ha a számba élvez a pasi. Sőt azt is szeretem mikor megdugja a popsim. Az első volt rossz mikor dugtak de azóta élvezem.
19/20 anonim válasza:
Én először nem nyeltem le de a második harmadiknál már simán nyelem. Izgat ha a számba élvez a pasi. Sőt azt is szeretem mikor megdugja a popsim. Az első volt rossz mikor dugtak de azóta élvezem. És egyszer már el is élveztem mikor dugtak. Na az a csúcs.
20/20 anonim válasza:
Furcsa, de ez hozzatartozik h mindig a szamba kapom es lenyelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!