Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen erzes ha szopaskor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen erzes ha szopaskor a szádba élveznek?

Figyelt kérdés

Meg sosem voltam pasival, csak nővel de nagyon erdekel milyen lehet, vagy az ha megdugnak.

El lehet élvezni pusztán attol hogy dugnak?

2019. jan. 21. 22:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez a szopás csucsa, hogy lenyelem. Ha közben masztizok, ettől élvezek el. Nem volt dolgom olyan fiuval, akinek kifejezetten rossz izü lett volna, viszont volt olyan, akinek mézédes volt.
2019. jan. 22. 20:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem volt még hozzá szerencsém. De nagyin kipróbálnám már... Mármint nyelni.
2019. jan. 23. 00:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Isteni jó érzés, és nem az ondó íze miatt. Azért fantasztikus, mert az imádott lény legintimebb testrészét kényeztetem a számmal, és ennek eredményeképp élvezi, majd elélvez attól, amit nagy élvezettel csinálok neki. A magömlés során spriccelő ondó a férfi élvezetének a materiája, anyagi megnyilvánulása, ezért hihetetlen élvezet, amikor a számba kapom.
2019. jan. 24. 12:15
 14/20 Faklyahhh ***** válasza:
38%
Nos, látom megoszlanak a vélemények. Van aki szereti csinálni van aki úgy áll hozzá, hogy igen, szeretem mindent bele. Van aki nem, van aki csak megteszi. Dee hatalmas RESECT azoknak a nőknek akik megteszik a kedvünkért, annak ellére, hogy nem szeretik. CSÓK.
2019. jan. 25. 13:35
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Ha szopasra adom a fejem akkor azt teszem amit az aktivom ker. Ha kell lenyelem ha kell szetkenem az arcomon

A legdurvabb az volt amikor tobbszor elvezett a szamba es a vegen kellett lenyelnem az egeszet

2019. jan. 31. 12:00
 16/20 Frolyt2 ***** válasza:
100%
En imádom ha a számba èlveznek, de csak olyan pasinak engedem aki nem dohányzik, nekik rossz ízű a spermájuk.
2019. febr. 2. 18:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig lenyelem és nagyon jó
2019. febr. 7. 15:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én először nem nyeltem le de a második harmadiknál már simán nyelem. Izgat ha a számba élvez a pasi. Sőt azt is szeretem mikor megdugja a popsim. Az első volt rossz mikor dugtak de azóta élvezem.
2019. febr. 26. 10:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Én először nem nyeltem le de a második harmadiknál már simán nyelem. Izgat ha a számba élvez a pasi. Sőt azt is szeretem mikor megdugja a popsim. Az első volt rossz mikor dugtak de azóta élvezem. És egyszer már el is élveztem mikor dugtak. Na az a csúcs.
2019. febr. 26. 10:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, de ez hozzatartozik h mindig a szamba kapom es lenyelem :)
2019. márc. 8. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!