Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmondtam, hogy vonzódok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam, hogy vonzódok a férfiakhoz, és ez történt mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy meleg vagyok vagy biszex, de a férfiakhoz jobban vonzódom. Elmondtam anyának, mert már nem bírtam, aki azt mondta, hogy fejezzem be ezt a marhaságot, mert ő öngyilkos lesz szégyenében. Meg nehogy férfiakkal ismerkedjek, inkább maradjak egyedül. Csak azt akartam elmondani neki, hogy biszex vagyok, 30 éves vagyok, most otthon élek. Ezzel már vívódtam tizenéves koromban, de egyre depressziósabb vagyok. Bennem is az van, hogy szégyenbe hozom a családot, meg az is rossz, hogy így állt hozzá ő is.
2019. jan. 17. 16:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
1%
Nencsak bűn, de undorító is.
2019. jan. 17. 19:00
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

10.

Úgy vettem ki, hogy a kérdező apja vagy meghalt, vagy elváltak a szülei és nem nagyon tartja a kapcsolatot az apjával, hiszen nem is említette, csak az anyját. Tesói sincsenek gondolom, vagy legalábbis tesó akihez közel áll, mert róluk sem írt, csak az anyját említette. Akivel még mindig együtt lakik 30 évesen.

Csak ezekből gondolom, hogy nincsenek rendben lévő családi viszonyok otthon, de majd ő megmondja.

2019. jan. 17. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
6%
Ne hozz szégyent édesanyád fejére. Gyógyulj meg mielőbb. Sok sikert.
2019. jan. 17. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
#14 Ez már a 4. hozzászólásod 41%-os, hányszor írsz még ide?
2019. jan. 17. 21:35
 15/21 anonim ***** válasza:
80%

Időpont ma 18:05

Definiáld a normalitás fogalmát. Lehetőleg a Bibliát, a Koránt, az Avesztát, a Védákat, és minden egyéb bigott, konvencionális magyarázatot hagyj ki belőle, és tudományos tényekkel, disszertációkkal, tézisekkel bizonyítsd az állításodat, ha már ekkora szakértő vagy.

2019. jan. 17. 22:18
 16/21 anonim ***** válasza:
33%
35%-os menj és akaszd fel magad
2019. jan. 18. 06:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Az nem moralitás hogy"undorito, fuj, meg nem is passzol bele.."

Én azonnal elköltöznék a helyedben.

2019. jan. 18. 11:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a kérdező helyében.
2019. jan. 18. 11:30
 19/21 anonim ***** válasza:
96%
És az emberek jelentős része (én is) NEM a szaporodás miatt hanem az élvezet miatt párosodik.
2019. jan. 18. 11:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Időpont tegnap 22:35

Akkor most ösztönlények vagyunk, vagy tudattal rendelkező emberek? Felőlem lehetünk ösztönlények, de akkor miért élünk - elvileg- civilizált társadalomban?

2019. jan. 18. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!