Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam, hogy vonzódok a férfiakhoz, és ez történt mit tegyek?
10.
Úgy vettem ki, hogy a kérdező apja vagy meghalt, vagy elváltak a szülei és nem nagyon tartja a kapcsolatot az apjával, hiszen nem is említette, csak az anyját. Tesói sincsenek gondolom, vagy legalábbis tesó akihez közel áll, mert róluk sem írt, csak az anyját említette. Akivel még mindig együtt lakik 30 évesen.
Csak ezekből gondolom, hogy nincsenek rendben lévő családi viszonyok otthon, de majd ő megmondja.
Időpont ma 18:05
Definiáld a normalitás fogalmát. Lehetőleg a Bibliát, a Koránt, az Avesztát, a Védákat, és minden egyéb bigott, konvencionális magyarázatot hagyj ki belőle, és tudományos tényekkel, disszertációkkal, tézisekkel bizonyítsd az állításodat, ha már ekkora szakértő vagy.
Az nem moralitás hogy"undorito, fuj, meg nem is passzol bele.."
Én azonnal elköltöznék a helyedben.
Időpont tegnap 22:35
Akkor most ösztönlények vagyunk, vagy tudattal rendelkező emberek? Felőlem lehetünk ösztönlények, de akkor miért élünk - elvileg- civilizált társadalomban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!