Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmondtam, hogy vonzódok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam, hogy vonzódok a férfiakhoz, és ez történt mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy meleg vagyok vagy biszex, de a férfiakhoz jobban vonzódom. Elmondtam anyának, mert már nem bírtam, aki azt mondta, hogy fejezzem be ezt a marhaságot, mert ő öngyilkos lesz szégyenében. Meg nehogy férfiakkal ismerkedjek, inkább maradjak egyedül. Csak azt akartam elmondani neki, hogy biszex vagyok, 30 éves vagyok, most otthon élek. Ezzel már vívódtam tizenéves koromban, de egyre depressziósabb vagyok. Bennem is az van, hogy szégyenbe hozom a családot, meg az is rossz, hogy így állt hozzá ő is.
2019. jan. 17. 16:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
12%
Igen. Ezzel szégyenbe hozod a családod. Gyógyulj ki ebből a bajból.
2019. jan. 17. 16:49
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

Költözz el otthonról. Ha kisebb helyen élsz, költözz minél nagyobb városba, ott jobban elfogadott ez.

Emiatt ne szégyenkezz, éld az életed.

2019. jan. 17. 16:55
 3/21 anonim ***** válasza:
37%
Ez nem szégyen, csak állapot. Fogadd el. Ettől függetlenül ha anyádnak kellemetlen, ne reklámozd. Ezzel a kecske is jól lakik...
2019. jan. 17. 17:04
 4/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem azzal van baj, hogy biszex vagy, hanem azzal, hogy 30 évesen még anyád csecsét szopod.

Állj a saját lábadra, legyél az, aminek lenned kéne: felnőtt férfi.

Senkinek semmi köze hozzá, hogy kivel bújsz ágyba. Ha a családod ekkora gyökerekből áll, akik nem tisztelik a személyiségedet, nem érdemlik meg, hogy velük legyél.

2019. jan. 17. 17:36
 5/21 anonim ***** válasza:
47%

Anyukád hány éves? Képzelem hogy mennyire megemelted egy idős nő vérnyomását feleslegesen :D

Egyke vagy?

A 4-es pedig elég jól leírta, hogy valószínűleg nem a bi-/homoszexualitásod a legnagyobb bajod az életben, ha 30 évesen még otthon élsz és depressziós vagy. A csecsszopáson pedig nagyon jót nevettem, de teljesen igaz amúgy!

Tényleg az a baj, hogy ha most elfogadná 100%-osan, akkor is látod te is, hogy neked más problémáid vannak jelenleg az életben, azokon kellene dolgoznod.

2019. jan. 17. 17:48
 6/21 anonim ***** válasza:
4%
Habár a sok ratyi itt azt bizongatja, hogy nem szégyen, de attól még szégyen. Legalábbis a normális emberek között.
2019. jan. 17. 18:05
 7/21 Drazicc ***** válasza:
2%
Hallgass az anyukádra mert jól beszél, ja és költözz el minél hamarabb.
2019. jan. 17. 18:07
 8/21 anonim ***** válasza:
60%

"neked más problémáid vannak"

Ha vannak is más problémái, még nem azt jelenti, hogy függetlenek ettől. Ha ez miatt depressziós már tini kora óta, akkor az hatással volt arra, hogy hol tart most.

Nyilván a család biztonságérzetet ad, ha egyedül lenne, akkor a depresszió sokkal hamarabb felemésztené. Szóval szerintem kb. a legorsszabb ötlet most elköltöznie.

Egyelőre arra kéne koncentrálni, hogy elfogadja magát és a családja is elfogadja (kevesebb m5-t nézni, stb.).

Az anyjának kéne önbizalmat adnia neki, hogy ne érezze szégyennek ezt.

2019. jan. 17. 18:12
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván a család biztonságérzetet ad"

Egy jól működő család igen. A mi családunk például diszfunkcionális, nagyon rosszul működik és ezért nagyon fiatalon elköltöztem otthonról, mert külön jobb. A húgom, aki pedig otthon maradt, neki ezek miatt sokkal rosszabbak a mindennapjai, pont hogy otthon élve lett depressziós és például pánikbeteg.

2019. jan. 17. 18:40
 10/21 anonim ***** válasza:
75%

9. De ez nem mindenkire igaz.

Nem ismerjük a kérdező viszonyát a családjához. Nem mindenkinek jó nélkülük.

Egyelőre annyi az infó, hogy nehezen fogadja.

Ha pedig anyagilag rá van utalva, akkor úgy sem tud menni sehova sem.

2019. jan. 17. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!