Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ti hogy tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ti hogy tudtok felizgulni vv greg-re?

Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Jé, 10 év után végre "celeb" lett?

Mindig ezt akarta!

2019. jan. 10. 17:19
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
Én igen! Szerintem jó teste van, ahogy néztem zuhanyzós videókat róla. Az öltözék, viselkedés, stb-t hanyagolva, meztelenül nem rossz, szóval én megfarkalnám rendesen.
2019. febr. 12. 01:01
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Előző vagyok, bocsi hogy nem írtam le egyben! De még annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy ezt egy hónapja írtad ki, azóta hízott is. És tényleg jó teste van szerintem, így ahogy kikerekedett a feneke, combja, már nem olyan vékony. Szerintem nagyon jó lenne az ágyban, egyesek írták hogy nőiesen öltözködik, de meztelenül szexelsz és nem ruhában, szóval úgy nyilván izgató lenne. Ha nőiesen nyögne az csak plusz nálam, én komolyan mondom hogy írtóra megfarkalnám. Ki is verem most, már nem bírok magammal.
2019. febr. 12. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!