Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Tényleg létezik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Tényleg létezik ilyen hogy egyszer csak szembe jön a nagy szerelem?

Figyelt kérdés
Olvastam egykét ilyen sztorit, és régen még én is így képzeltem el, de már egyre reménytelenebb vagyok. Tényleg van olyan aki egyszerűen csak a véletlen folytán rátalált a szerelmére, semmi társkereső meg franckarika?
2019. jan. 4. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha hiszel benne akkor nem lehetetlen, mondjuk azért ritka mert általában kb 1szer van az életben.
2019. jan. 4. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen, legalább is ha az én peldamat vesszük, semmi társkereső nem volt a dologban. Szívesen mesélek privátban, ha van kedved beszélgetni.

Egyébként akinek még nem volt, annak ott van a remény, csak nyitott szemmel és szívvel kell járni. De ha egyszer annak az egyetlen igazinak vége szakad, akkor már nem lesz többé nyitott a lelked az ilyenre, bár ki tudja mit hoz az élet :)

2019. jan. 4. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2-es - Nekem írhatsz róla! Megköszönném!
2019. jan. 4. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Igazi,nagy szerelem, az az elsöprő érzés csak egyszer jön az életben.

De az is csitul és szelíddé válik, átmegy szeretetbe.Akkor kell okosnak lenni és tenni a kapcsolatért,hogy megmaradjon,ha a vágy, az érzelmek kisebbek is lesznek.

Nekem viszonylag későn jött ez az első szerelem,a csodálatos vágy és az eufória.

Fiatalabb párom volt,de mintha mindig ismertem volna, úgy éreztem.

Csodálatos,idilli évek,de mégis jött egy harmadik,aki befurakodott és aljas módszerekkel szétverte a kapcsolatot.Amiben addig nem voltak problémák...

És amikor elérte a célját,én idegileg tönkrementem, a volt kedvesem pedig egy bábu volt egy önző,magának való férfi kezében, szépen, mintha mi sem történt volna, kilépett a kapcsolatból.

Tönkretett két embert,rengeteg lelki,anyagi gondot okozott, és most éli világát,másfelé kacsingat már.

Ezért én úgy hiszem, igaz szerelem talán vegytisztán nincs is, vagy lehet, hogy az egyik fél jobban szeret, mint a másik.És mindegy,hány évesek.

De azért kívánom, hogy más ne járjon így és találja meg,akire vár, még ha véletlen is.

2019. jan. 5. 06:50
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Renelem igen, nekem eddig sajnos csak a sperma jött a szemembe
2019. jan. 5. 08:09
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Sírok utolsó 😂😂😂
2019. jan. 5. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, letezik, velem 1 honapja tortent meg😄😄
2019. jan. 5. 17:06
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Létezik, velem is megtörtént, teljesen váratlanul óriási szerelem, aztán hűtlenség miatt hamar vége is lett.
2019. jan. 5. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!