Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan 50'es pasi aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan 50'es pasi aki kizárólag komoly kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés

20'as éveiben járó fiatal meleg srác vagyok. Nem tehetek róla, de az idősebb pasikhoz vonzódok. Fent vagyok különféle oldalakon,

de nem találtam eddig senkit,

nem a távolságon van a probléma, hanem azon hogy a legtöbben csak alkalmi kalandot keresnek, ha van pár pasi akik komoly kapcsolatot keresnek stb. ők meg már foglaltak.

2016. júl. 22. 06:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én ismerek egyet, ő komoly kapcsolatot keres, de szerintem a távolság lesz a gond- ha érdekelnek részletek írj privátot, nem akarom, hogy véletlen magára ismerjen
2016. júl. 22. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

Huh, lehet csúnya kérdés, de milyen a szüleiddel a kapcsolatod? Általában a meleg srácok azért vonzódnak idősebb férfiakhoz, mert sérült az egyik szülővel a viszony, így az idősebb fél egyben egy második apa a kapcsolatban.

Ugyan így az idősebbek a fiatalokhoz is okkal vonzódnak. Amikor ők fiatalok voltak, ezt nem tudták megélni, és ez okozza a díszfunkciót, hogy nem élhete meg a fiatalságát.

2016. júl. 22. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Vannak, de sajnos aki komoly kapcsolatot akar, az meg is találja és nem keres tovább, aki meg csak trófeát akar gyűjteni, az másnap is ott van. Szóval ez egy elég nehéz szituáció, csak kitartást tudok kívánni hozzá. Jó eséllyel költöznöd is késznek kell lenned, ha együtt akarsz lenni valakivel.

10:04 Egy meleg sráccal előfordulhat, hogy nem jó a kapcsolata a szüleivel? No fucking shit, Sherlock! Erre sosem gondoltam volna magamtól.

Talán azt is elemezd ki, miféle lelki sérülés lehet az oka annak, hogy ismeretlen embereket kéretlenül pszichoanalizálsz 2 mondat alapján. Szerintem az diszfunkcionálisabb, mint a kérdezőnek olyan partnert keresni, aki kielégíti az érzelmi igényeit.

2016. júl. 22. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem volt analízis, se közelről se távolról. Én csak egy egyszerű tényt jelentetem ki. Semmi baj sincs ezzel, nehogy azt hidd ezért mondom. Illetve a miértje? Egyszerűen csak ilyen kedvem volt és kész.
2016. júl. 22. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Hogyan alakult a sorsod? Privátban is írhatsz...
2019. jan. 4. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!