Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesznek káros következményei?
Figyelt kérdés
Egyre vastagabb eszközök élvezetesek. Még csak egy éve kezdtem de pár év után mire számítsak? Inkontinencia? más?2019. jan. 1. 09:11
1/5 anonim válasza:
Igen, az ánuszba nem való bele semmi tehát eleve nem jó dolog ha dugdosol valamit az meg még rosszabb ha már egyre nagyobb dolgok kellenek oda. Oké hogy izgató de gondolj a jövődre is. Nem vetem meg akik szeretik ezt csak aggódok értük. Eüs vagyok így sokszor hallok rém történeteket. 🙄
3/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan csináld tovább, ha élvezed. Én 5 évig, 20 és 25 éves korom között szinte naponta dildóztam, mégse lett semmi bajom tőle, csak könnyebben csúszik be a f*&z ;)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. jan. 3. 16:25
5/5 anonim válasza:
Hát, kérdés, hogy meddig mész el vastagságban. Ameddig a hagyományos szexuális segédeszközök terén választasz extra méretet, addig nem lesz nagy gond, de azért mondjuk egy Bösendorfer zongorát már nem javasolnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!