Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tölti egyedül a ma estét?
Figyelt kérdés
És mit fogtok csinálni? Kort kérnék!2018. dec. 31. 18:10
11/20 anonim válasza:
A régi életem hiányzik. Amikor még nem voltam impotens. Igaz csajom akkor sem volt, de legalább haverjaim voltak, és ilyenkor mentünk bulikba. Nyilván barátnőm nincs, de már a haverok is elmaradoztak. 38/f
12/20 Katolikus plébános válasza:
Én, én nem. Megyek mindjárt autót mosni.
13/20 anonim válasza:
Maradok én, és a kölyökpezsgő meg a sorozat😂✌
14/20 anonim válasza:
Párommal töltöm (17/f ,ő 19/f)
16/20 anonim válasza:
Most vettem meg a steam karácsonyi leárazáson az Assassin's creed Originset és azzal játszok, mert nagyon tetszik.
17/20 anonim válasza:
#10-es mit melozol hogy 1-jén menni kell? jo szar munkahely lehet
18/20 anonim válasza:
#17: nem mondom itt meg, de itt nálunk nincs megállás, folyamatos üzem van. Idén nekem így jött ki a beosztás.
19/20 anonim válasza:
Recsiztem es igzi hianyaban egy mupeniszen gyakoroltam a szopast :)
Te?
20/20 anonim válasza:
ja 4 műszak 12 ora? Az jo szar lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!