Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tölti egyedül a ma estét?
Figyelt kérdés
És mit fogtok csinálni? Kort kérnék!2018. dec. 31. 18:10
5/20 anonim válasza:
A hobbimmal foglalkozom, modellezem.És átalszom magam az új évbe, azzal a reménnyel, hogy jövőre már nem leszek magányos.Egy éve még nem voltam az..
49 F
6/20 anonim válasza:
Én is itthon leszek,szobafogságon vagyok.Apám egy hónapig nem enged sehova.18L
8/20 A kérdező kommentje:
és hiányzik-e vkinek vki, vmi?
2018. dec. 31. 19:24
9/20 anonim válasza:
7-es vagyok, nem. Most mindenem megvan
10/20 anonim válasza:
Alszok, már amennyire ilyenkor Pesten lehet, mert holnap korán reggel meló... 😢
Mondjuk nem lett volna rossz, ha egy helyes sráccal előtte együtt lettem volna, de most ezt dobta a gép. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!