Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek szeretik gumi nélkül csinálni?
A közösülésre gondolok persze. A kérdés hogy ti nem undorodtok, hogy apajegyes lesz a farkatok?
Én hetero vagyok, és ugyan nem vonz az anális szex, meg ugyanakkor finnyás sem vagyok de popóba csak gumival csinálnám. Persze csak nőnek.
Azért az vicces, mikor valaki (a kérdező) próbál kiselőadást tartani az STD-kről: mi ellen milyen oltás stb, miközben alap dolgokról lövése nincs. "Szifilisz, tripper,kankó, gonorrhea, hepatitisz, HPV csomó minden vacak terjed még. Mondjuk a hepatitisz és a HIV az, ami gyógyíthatatlan"
A tripper, kankó és gonorrhea ugyanaz a betegség, amit a Neisseria gonorrheae okoz.
Először válaszolnék a kérdezőnek: ha előkészülnek a dologra, akkor kicsi az esélye a khm... apajegynek. (Rohadtul tetszik ez a kifjezés :DDD) De amúgy én is gumiban szoktam csinálni, mert nem szeretném, hogy a végbélben élő baktériumok új lakóhelyként a húgycsövemet találják meg.
A többieknek mondom, hogy a "klasszikus" nemi betegségek közül a HIV és a HPV kezelhető, de nem gyógyítható (HPV esetén a szemölcsöket le lehet égetni, de a vírus örökre megmarad a szervezetben, és bármikor kiújulhat), a többi igen (gondolok a HBV-re, a gonorrheára, a szifiliszre, chlamydiára, és a többire). A HCV pedig nem elsősorban nemi betegség, ugyanis nem nagyon van olyan dokumentált eset, ahol valaki konkrétan szex útján fertőződött volna meg (ugye a HCV átvitele vérrel történik és szex során ritkán folyik annyi vér, hogy az átvitel létrejöhessen, de elméletileg lehetséges). A Hepatitis A-t pedig egyáltalán ne keverjük ide, mert az szennyezett élelmiszerekkel terjed. Ja és info, mert kimaradt: a HCV gyógyítható. Oké, nyűgösen, és a terápia nem épp kellemes, de ma már eljutottunk oda, hogy gyógyítható (gondolok pl. a Harvoni nevű gyógyszerre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!