Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek szeretik gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek szeretik gumi nélkül csinálni?

Figyelt kérdés

A közösülésre gondolok persze. A kérdés hogy ti nem undorodtok, hogy apajegyes lesz a farkatok?

Én hetero vagyok, és ugyan nem vonz az anális szex, meg ugyanakkor finnyás sem vagyok de popóba csak gumival csinálnám. Persze csak nőnek.

2018. dec. 31. 01:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, hogy a HIV az ami csak kezelhető, viszont aki látott már HPV-s farkat, az szerintem nem csak a HIVtől fog tartani.
2018. dec. 31. 19:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért az vicces, mikor valaki (a kérdező) próbál kiselőadást tartani az STD-kről: mi ellen milyen oltás stb, miközben alap dolgokról lövése nincs. "Szifilisz, tripper,kankó, gonorrhea, hepatitisz, HPV csomó minden vacak terjed még. Mondjuk a hepatitisz és a HIV az, ami gyógyíthatatlan"

A tripper, kankó és gonorrhea ugyanaz a betegség, amit a Neisseria gonorrheae okoz.

2019. jan. 1. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már itt tartunk, a hepatitis se fekete és fehér. A HAV fecal-oral úton terjed, a HBC és HCV pedig nem csak hepatitist okozhat, lehet akut hepa, krónikus hepa, de tünetmentes hordozás is kialakulhat. A HDV (delta ágens) pl csak HBV fertőzés mellett okoz tüneteket, de hordozni azt is lehet.
2019. jan. 1. 16:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Először válaszolnék a kérdezőnek: ha előkészülnek a dologra, akkor kicsi az esélye a khm... apajegynek. (Rohadtul tetszik ez a kifjezés :DDD) De amúgy én is gumiban szoktam csinálni, mert nem szeretném, hogy a végbélben élő baktériumok új lakóhelyként a húgycsövemet találják meg.

A többieknek mondom, hogy a "klasszikus" nemi betegségek közül a HIV és a HPV kezelhető, de nem gyógyítható (HPV esetén a szemölcsöket le lehet égetni, de a vírus örökre megmarad a szervezetben, és bármikor kiújulhat), a többi igen (gondolok a HBV-re, a gonorrheára, a szifiliszre, chlamydiára, és a többire). A HCV pedig nem elsősorban nemi betegség, ugyanis nem nagyon van olyan dokumentált eset, ahol valaki konkrétan szex útján fertőződött volna meg (ugye a HCV átvitele vérrel történik és szex során ritkán folyik annyi vér, hogy az átvitel létrejöhessen, de elméletileg lehetséges). A Hepatitis A-t pedig egyáltalán ne keverjük ide, mert az szennyezett élelmiszerekkel terjed. Ja és info, mert kimaradt: a HCV gyógyítható. Oké, nyűgösen, és a terápia nem épp kellemes, de ma már eljutottunk oda, hogy gyógyítható (gondolok pl. a Harvoni nevű gyógyszerre).

2019. jan. 4. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!